Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla

Playtech Playtech,
Cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla

Salata de vinete se numara printre aperitivele cele mai iubi8te de romanii, atat de iubite incat de multe ori devine chiar un fel principal. Aveti mai jos cea mai simpla si mai delicioasa reteta de vinete, reteta traditionala, din mosi stramosi. Aceasta este cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla . continuă pe Playtech

Cea mai delicioasa salata de vara. Reteta de salata de ardei copti cu usturoi

Daca ai pofta sa mananci o salata delicioasa de vara, iti propunem sa incerci o reteta inedita. Ai nevoie doar de ardei si usturoi. Este potrivita pentru orice friptura sau garnitura si foarte usor de facut. Beneficiile ardeilor capia Pe langa faptul ca se curata foarte usor, ardeii capia au si o multime de beneficii .

Cea mai buna reteta pentru salata de vinete. Secretul bucatarilor

Vara avem nevoie de mancare usoara, deoarece hrana foarte consistenta nu face casa buna cu canicula de-afara, asa ca azi va prezentam o reteta foarte usor de facuta de salata de vinete. Salata de vinete este preferata copiilor, dar va puteti servi si musafirii si nu va veti face de ras. Cea mai gustoasa reteta .

Reteta de clatite americane cu sos de mere. Cea mai buna reteta pentru un mic dejun delicios

Reteta de clatite americane cu sos de mere, fie ca este aleasa ca desert, fie ca este aleasa pentru micul dejun, este intodeana un adevarat rasfat pentru cei care le au in fata, indiferent ca este vorba despre adulti sau copii. Reteta de clatite americane cu sos de mere. Cea mai indicata reteta pentru un .

Cea mai buna limonada din lume, din pepene rosu. Reteta este foarte simpla

Limonada este o bautura de vara racoritoare minunata, ce se poate realiza din diverse fructe. Pentru un plus de aroma, poti adauga, in functie de preferinta, ghimbir, menta, rozmarin, busuioc si multe alte plante aromatice. Reteta limonada din pepene rosu Ingrediente zeama de la 12 pepene mediu circa 1L) zeama de la 4-5 lamai circa .

Horoscop. August 2020 va fi cea mai buna luna pentru aceste 3 zodii! Ce-i asteapta si pe ceilalti nativi

Horoscop august 2020. Sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august nu numai ca semnaleaza vreme placuta cu cantitate potrivita de soare si ploaie), dar saluta si sezonul puternic al Leului, regele zodiacului.

Totul Verde., cea mai buna firma de amenajari peisagistice

Totul Verde. a demonstrat ca succesul unei companii tine de implicare si profesionalism, iar cu un m.

Cea mai simpla reteta de salata de fructe. Desertul usor de preparat

Salata de fructe este o reteta simpla si delicioasa de desert. Aceasta poate fi servita in anotimopul cald, precum si in cel rece. Cea mai simpla reteta de salata de fructe. Acesta este cel mai usor desertul de preparat Aveti mai jos o idee de reteta de salata de fructe delicioasa. Aceasta este foarte simplu .

Ce mai face fiica Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania. Iata care este acum relatia dintre cele doua

Adriana Iliescu a surprins intreaga tara, in urma cu aproximativ 16 ani, cand a decis sa aduca pe lume un copil. La acea vreme, in calitate de cea mai varstnica mama din Romania, a nascut-o pe micuta.

Maia Sandu: Sunt liderul politic cu cea mai mare credibilitate in UE

Lidera PAS, Maia Sandu, sustine ca merita sa ajunga in functia de presedinte al R. Moldova pentru ca este liderul cu cea mai mare credibilitate in UE si va putea sa negocieze asistenta financiara mai mare pentru R. Moldova, decat ar face-o altii din aceasta functie.

Ciolacu, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020: E cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca este cea mai mare greseala de a merge la aceste alegeri separat, dupa ce Victor Ponta si Robert Negoita au anuntat Alianta Pro Bucuresti 2020. Ciolacu sustine ca aceasta decizia il favorizeaza pe Nicusor Dan si acuza o intelegere a lui victor Ponta cu PNL.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )