Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cea mai delicioasa salata de vara. Reteta de salata de ardei copti cu usturoi

Playtech Playtech,
Cea mai delicioasa salata de vara. Reteta de salata de ardei copti cu usturoi

Daca ai pofta sa mananci o salata delicioasa de vara, iti propunem sa incerci o reteta inedita. Ai nevoie doar de ardei si usturoi. Este potrivita pentru orice friptura sau garnitura si foarte usor de facut. Beneficiile ardeilor capia Pe langa faptul ca se curata foarte usor, ardeii capia au si o multime de beneficii . continuă pe Playtech

Cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla

Salata de vinete se numara printre aperitivele cele mai iubi8te de romanii, atat de iubite incat de multe ori devine chiar un fel principal. Aveti mai jos cea mai simpla si mai delicioasa reteta de vinete, reteta traditionala, din mosi stramosi. Aceasta este cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla .

Cea mai simpla reteta de salata de fructe. Desertul usor de preparat

Salata de fructe este o reteta simpla si delicioasa de desert. Aceasta poate fi servita in anotimopul cald, precum si in cel rece. Cea mai simpla reteta de salata de fructe. Acesta este cel mai usor desertul de preparat Aveti mai jos o idee de reteta de salata de fructe delicioasa. Aceasta este foarte simplu .

Cea mai buna reteta pentru salata de vinete. Secretul bucatarilor

Vara avem nevoie de mancare usoara, deoarece hrana foarte consistenta nu face casa buna cu canicula de-afara, asa ca azi va prezentam o reteta foarte usor de facuta de salata de vinete. Salata de vinete este preferata copiilor, dar va puteti servi si musafirii si nu va veti face de ras. Cea mai gustoasa reteta .

Cea mai buna limonada din lume, din pepene rosu. Reteta este foarte simpla

Limonada este o bautura de vara racoritoare minunata, ce se poate realiza din diverse fructe. Pentru un plus de aroma, poti adauga, in functie de preferinta, ghimbir, menta, rozmarin, busuioc si multe alte plante aromatice. Reteta limonada din pepene rosu Ingrediente zeama de la 12 pepene mediu circa 1L) zeama de la 4-5 lamai circa .

Reteta de clatite americane cu sos de mere. Cea mai buna reteta pentru un mic dejun delicios

Reteta de clatite americane cu sos de mere, fie ca este aleasa ca desert, fie ca este aleasa pentru micul dejun, este intodeana un adevarat rasfat pentru cei care le au in fata, indiferent ca este vorba despre adulti sau copii. Reteta de clatite americane cu sos de mere. Cea mai indicata reteta pentru un .

EXCLUSIV Cea mai mare dezamagire a Adrianei Iliescu. Ce ii face Eliza acum celei mai batrane mame din Romania

Ajunsa la varsta adolescentei, Eliza s-a transformat intr-o domnisoara rebela, care doreste din ce in ce mai multa libertate. Totul spre disperarea Adrianei Iliescu, care nu stie ce sa mai faca pentru a se inetelege bine cu fiica sa. Adriana Iliescu, cea mai mare dezamagire. Diferenta de varsta dintre mama si fiica isi spune cuvantul! .

Cea mai noua poza cu iubitul Alinei Eremia. Au facut senzatie pe plaja

Alina Eremia si iubitul ei au facut senzatie cand a aparut la plaja. Cintareata a purtat un costum de baie din doua piese, de culoare rosie, iar iubitul ei un short negru. De asemenea, tanarul are un corp plin de muschi si patratele la moda pe abdomen. Cea mai noua poza cu iubitul Alinei Eremia.

CORONAVIRUS: Mexicul devine a treia tara cea mai indoliata, inaintea Regatului Unit

Mexicul a devenit a treia tara din lume cea mai afectata din cauza deceselor legate de coronavirus, cu 46. 000 de morti.

Coronavirus - Mexicul devine a treia tara cea mai indoliata, inaintea Regatului Unit

Mexicul a devenit a treia tara din lume cea mai afectata din cauza deceselor legate de coronavirus, cu 46. 000 de morti, potrivit unui bilant stabilit de AFP pe baza datelor oficiale.

Economia SUA sufera cea mai dramatica contractie de la al Doilea Razboi Mondial

Economia SUA a suferit o contractie cu o rata anuala de 32. 9% in perioada aprilie-iunie, cea mai mare contractie de la al Doilea Razboi Mondial incoace, potrivit datelor prezentate joi de catre guvern, relateaza The Guardian, America fiind una dintre cele mai lovite tari de pandemia de coronavirus.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )