Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cel mai bun sirop de menta. Reteta simpla si naturala, pas cu pas

Playtech Playtech,
Cel mai bun sirop de menta. Reteta simpla si naturala, pas cu pas

O varianta care ar putea inlocui cu succes sucurile pe timp de vara este cea a siropului de menta. Siropul de menta este usor de preparat si este un deliciu ce poate fi servit pe timp de vara, dar si iarna. in plus, este foarte sanatos. Acesta este cel mai bun sirop de menta. Cum . continuă pe Playtech

Noul telefon Google, cel mai bun din lume, la banii astia: de ce este special Google Pixel 4a

Dupa cateva luni de speculatii pe marginea acestui subiect, Google Pixel 4a a fost dezvaluit oficial de Google. Dincolo de faptul ca zvonurile sunt adevarate, s-ar putea sa fie cel mai bun din.

Cum se prepara cea mai buna ciorba radauteana. Reteta pe care trebuie sa o ai in casa

Reteta de ciorba radauteana este o reteta traditionala romaneasca, fiind una dintre cele mai bune. Este la fel de vestita ca ciorba de burta, dar se face cu carne de pasare. Care este secretul ca sa nu ti se branzeasca ciorba si ce fel de smantana trebuie sa alegi, afli in paragrafele urmatoare. Reteta de .

Cel mai grav accident naval din istoria Romaniei. 250 de morti in doar 3 minute

La mai bine de douazeci de ani de la data tragediei, multe dintre aspectele in care s-a produs cel mai grav accident naval din istoria Romaniei raman neelucidate. Dezastrul a facut 250 de victime in doar 3 minute. Tragedia vasului Mogosoaia. Cel mai grav accident naval din istoria Romaniei 10 septembrie 1989, ora 08:05. Vasul .

Pretul petrolului Brent a atins ieri cel mai ridicat nivel de la inceputul lunii martie

Contractele futures pentru petrolul Brent au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel atins de la inceputul lunii martie, sustinute de sperantele ca politicienii fac progrese in negocierile referitoare la noul pachet de masuri de stimulare a economiei americane si cele privind limitarea raspandirii noului coronavirus.

Cel mai ieftin city break de 5 stele poate fi facut la doar 120 km de Bucuresti si costa 60 de euro

Pe malul Dunarii, la Silistra, la doar o ora si jumatate de mers cu masina de Bucuresti, romanii pot face cel mai ieftin city break de 5 stele. Nu costa decat 60 de euro, oferta incluzand cazare pentru doua nopti la un hotel de cinci stele pentru un cuplu. in acest pret sunt incluse micul dejun, cina si accesul a piscina hotelului Danube oferta Danube Family).

Cel mai urmarit serial pe Netflix. Dupa Casa de Papel, inca o pelicula spaniola sparge topurile

Astazi incercam sa va ajutam sa aflati daca serialele si filmele pe care doriti sa le vizionati sunt transmise si in ce serviciu sa le gasiti. Exista statistici interesante, bazate pe cle putin 4 milioane de utilizatori lunari ai serviciilor on-demand si despre ceea ce urmaresc. Cel mai urmarit serial pe Netflix Odata cu noua .

ORBAN: Cel mai probabil vom aloca resurse suplimentare ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii, Sanatatii si Educatiei

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat azi ca, cel mai probabil, la rectificarea bugetara care urmeaza sa aiba loc in aceasta luna vor fi alocate sume suplimentare ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii, Sanatatii si Educatiei, conform Agerpres.

Stare de dezastru in al doilea cel mai populat stat din Australia. Locuitorii din Melbourne au interdictie de a circula noaptea

Victoria, al doilea cel mai populat stat australian, a declarat stare de dezastru din cauza epidemiei de COVID-19. Printre masurile exceptionale adoptate, locuitorii capitalei Melbourne au primit interdictia de a.

Cum a ajuns Audi in cel mai stupid scandal al momentului. Totul a pornit de la o poza

Audi a publicat o poza pe Twitter. Si de-acolo s-a dezlantuit un scandal imens. Producatorul a revenit asupra acesteia. Reactiile contrariate ale publicului larg s-au indreptat catre cea mai.

Cel mai rapid avion civil din lume: De la Londra la New York va face mai putin de doua ore! (FOTO)

Compania spatiala Virgin Galactic a anuntat un parteneriat cu legendarul constructor de motoare Rolls Royce pentru a dezvolta un avion de linie ce va fi capabil sa zboare cu o viteza de trei ori mai mare decat cea.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )