Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum faci acasa cea mai buna piftie. Reteta simpla, dar veche de zeci de ani. Iese un deliciu

Playtech Playtech,
Cum faci acasa cea mai buna piftie. Reteta simpla, dar veche de zeci de ani. Iese un deliciu

Cu siguranta, este mancarea traditionala a lunii decembrie, insa putine gospodine se incumeta sa o prepare. Iata cum faci acasa cea mai buna piftie de porc respectand o reteta simpla, dar veche de zeci de ani. Toti cei dragi o sa te felicite pentru rezultat. Asa faci cea mai buna piftie de porc in luna . continuă pe Playtech

Cea mai buna veste din pandemie pentru romani. Anuntul de azi ne bucura pe toti

Dupa ce in ultimele luni pandemia de coronavirus a adus numeroase decese si o crestere a infectarilor acum, primim si o veste buna. Astazi, 30 decembrie s-a inregistrat cel mai mic numar de pacienti la ATI din 21 noiembrie incoace. Cea mai buna veste din pandemie pentru romani Miercuri 30 decembrie, ora s-au inregistrat 4.

Meciul dintre Tottenham si Fulham a fost amanat - Jose Mourinho: Cea mai buna liga din lume

Meciul Tottenham - Fulham, din etapa a XVI-a a campionatului englez Premier League, a fost amanat din cauza numarului ridicat de cazuri de infectare cu noul coronavirus din echipa oaspete. Incertitudinea care a planat cu privire la disputarea meciului l-a nemultumit pe antrenorul gazdelor, Jose Mourinho, care a facut deplasarea cu echipa la stadion.

Piata de energie electrica, complet libera de la 1 ianuarie. Virgil Popescu: Romanii pot alege cea mai buna oferta de pret. Hidroelectrica, cel mai ieftin furnizor Am solicitat Consiliului Concurentei o investigatie (VIDEO)

Piata de energie electrica va fi complet libera, incepand cu 1 ianuarie, iar Virgil Popescu, ministrul Energiei, a explicat ca fiecare client casnic are dreptul sa isi aleaga din piata concurentiala.

Trucuri pentru cea mai buna si aerata salata de icre. Ce trebuie sa faci chiar la inceput ca sa nu se taie

Traditia spune ca de Revelion trebuie sa mancam peste, pentru a avea prosperitate in noul an si pentru a inota printre necazuri asa cum inoata pestele in apa. Dincolo de traditie si de superstitii, din punct de vedere nutritional, carnea de peste este extrem de sanatoasa, de aceea avem un motiv in plus s-o consumam la cat mai multe mese, inclusiv de Anul Nou.

Ce amenda colosala a primit o soferita din Romania. Politistii au oprit-o si au avut un soc: e cea mai mare din 2020

O soferita din Romania a primit o amenda colosala chiar la final de an. De asemenea, a reusit sa-i socheze si pe oamenii legii. De ce a fost sanctionata aceasta si cum i-a uimit de-a dreptul pe politistii de la rutiera? Cine se afla in masina alaturi de tanara? Amenda colosala pentru o soferita din .

GRAFIC Ilfov, cea mai mare rata de infectare din Romania, dar se mentine trendul descendent Situatia in fiecare judet

Judetul Ilfov inregistreaza cea mai mare rata de infectare din Romania, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, fiind de 4,68, dar in usoara scadere fata de raportarea precedenta 4,84).

Alex Bodi a primit cea mai surprinzatoare vizita. Cine a venit la casa milionarului

Alex Bodi a primit cea mai surprinzatoare vizita in timp ce se afla in arest la domiciliu. Cine a venit la casa milionarului, cititi in articolul de mai jos. Cu cine a petrecut Alex Bodi Craciunul. Ce vizita surpriza a primit in timp ce este arestat la domiciliu Alex Bodi a primit o vizita surpriza .

Digi24: Zapezile de decembrie vor deveni o amintire. Mateescu (ANM): E cea mai calda luna decembrie din ultimii 60 de ani, tendinta va continua

Decembrie 2020 este cea mai calda luna decembrie din ultimii 60 de ani. Zilele urmatoare vor confirma acest lucru, pentru ca temperaturile vor continua sa fie deosebit de ridicate.

Cum va arata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania si ce competitii va gazdui

In primavara anului viitor, la Mioveni, in judetul Arges, va fi gata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania, ce va putea gazdui atat competitii nationale, cat si internationale.

NICUSOR DAN: Vaccinarea, calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis astazi ca atat el, personal, cat Primaria Municipiului Bucuresti, vor sustine procesul de vaccinare a populatiei, apreciind ca aceasta este calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )