Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum faci acasa cele mai bune savarine. Ingredientul care nu trebuie sa lipseasca

Playtech Playtech,
Cum faci acasa cele mai bune savarine. Ingredientul care nu trebuie sa lipseasca

Savarina este o reinterpretare a preparatului numit rum baba sau baba au rhum, un desert in forma de gogoasa insiropata cu frisca sau crema de patiserie, ornata cu un fruct deasupra. Reteta de savarina. Ingredientul care nu trebuie sa lipseasca Baba rum a fost introdusa in Franta in secolul al XVIII-lea, lucru ce este atribuit . continuă pe Playtech

Cum faci cele mai bune chiftele. Asta este secretul pentru a iesi pufoase

Care e cea mai buna reteta pentru chiftele? Poti sa-i surprinzi pe cei dragi chiar si cu un preparat care pare foarte simplu. Ce ingredient secret poti sa folosesti pentru a-i face sa se linga pe degete? Reteta pentru chiftele. Care e ingredientul secret care le face pufoase? Desi pare un preparat simplu unde toate .

Cele mai bune 10 tari din lume in care sa lucrezi de acasa in 2021 Costul de trai ieftin din Romania si costurile de banda larga o plaseaza pe locul 3

Canada a fost desemnata cea mai buna tara din lume pentru munca de acasa in 2021, datorita combinatiei sale de viteze rapide in banda larga, a chiriilor relativ accesibile si a politicilor de viza prietenoase cu migrantii, potrivit Evening Standard, citat Rador. Costul de trai ieftin din Romania si costurile de banda larga o plaseaza pe locul 3, gratie si influentei sale crescande de centru tehnologic pentru Europa Centrala si de Est.

Cauti un mop electric de calitate? Iata cele mai bune oferte!

In momentul in care folosesti pentru prima data un mop electric, te lamuresti ca nu vei mai avea nev.

Romania da lovitura in lume: pana si cele mai dezvoltate tari si-ar dori asa ceva

In contextul pandemiei, munca remote a devenit un trend global. Multi angajati au fost nevoiti sa lucreze de acasa inca din martie, iar in acest sens a fost realizat un top al celor mai bune.

Secretul celor mai bune gogosi. Doar asa o sa iasa pufoase, in doar 15 minute

Este un desert care ne aduce aminte de copilarie, insa putine sunt gospodinele care stiu secretul celor mai bune gogosi. Daca tii cont de reteta de mai jos o sa iasa, in doar 15 minute, aromate si pufoase. Gogosi pufoase in doar 15 minute Daca nu mai stii ce desert sa mai prepari rapid pentru .

Alimentele care sunt aur pentru stomac. Sunt mai bune decat medicamentele

Daca pana acum nu a functionat niciun tratament prescris de medic pentru afectiuni gastrice, atunci trebuie sa afli care sunt alimentele considerate a fi aur pentru stomac. Specialistii in produse naturiste sustin ca acestea ar fi chiar mai bune decat medicamentele. Alimente pentru tratarea stomacului Ai probleme gastrice si niciun medicament nu pare sa isi .

Timis deschide topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore Situatia in Bucuresti si in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 865 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala, in timp ce Timis deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri - 306 -, urmat de Ilfov si Cluj.

Bucuresti si Timis inregistreaza cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Judetele care completeaza topul negativ

Inca 4. 841 de romani au fost testati pozitiv cu coronavirus in ultimele 24 de ore, iar alti 758 au fost reconfirmati in urma retestarilor. Cele mai multe noi imbolnaviri au fost raportate in Cluj, Iasi,.

Care sunt cele mai vaccinate tari din UE (in cifre absolute) si cum sta Romania in clasamentul pe Uniunea Europeana

Pe fondul unor critici la nivel european ca procesul de imunizare a populatiei impotriva COVID-19 nu a fost bine organizat, Germania, Italia, Spania si Polonia sunt tarile din UE care au cele mai multe persoane vaccinate in acest moment. Pe de alta parte, Olanda nici macar nu a inceput procesul, iar Belgia avea pana pe 6 ianuarie doar 700 de persoane vaccinate. Romania este in partea superioara a clasamentului in cifre absolute).

Romania, pe locul al doilea in topul tarilor din UE cu cele mai multe mame adolescente Cum a evoluat fenomenul si cum s-a ajuns aici

Romania este pe locul al doilea in topul statelor din Uniunea Europeana cu cele mai multe mame adolescente, iar una din 6 adolescente care au avut un copil inainte de 15 ani va avea un al doilea copil inainte de a implini 18 ani. Sunt concluziile unui studiu UNICEF, care arata cum a evoluat acest fenomen in ultimii ani si cum a ajuns Romania aici, desi de cel putin 20 de ani au fost create o serie de institutii noi la nivelul comunitatilor locale, care ar putea fi implicate mult mai direct in prevenirea sarcinilor si nasterilor la adolescente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )