Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum faci acasa slanina in saramura. Ingredientul secret care nu trebuie sa lipseasca

Playtech Playtech,
Cum faci acasa slanina in saramura. Ingredientul secret care nu trebuie sa lipseasca

Cu siguranta, slanina este unul dintre preparatele traditionale care nu trebuie sa lipseasca la masa de Craciun. in plus, este usor de preparat si foarte apreciata de catre gurmanzi. Cea mai simpla reteta de slanina in saramura este la fel ca cea preparata de bunici. Ingrediente slanina in saramura 1 kilogram de slanina cu sorici . continuă pe Playtech

Ingredientul secret dintr-un sos KFC s-a aflat. Clientii sunt revoltati: Mi s-a facut rau

Sosurile KFC au obtinut de-a lungul anilor numai cuvinte de lauda, dar lucrurile s-au schimbat dupa ce oamenii au aflat care e ingredientul pe care il foloseste fast-food-ul. Ce il face atat de delicios si de ce au fost clientii revoltati? Clentii au aflat ingredientul secret dintr-un sos KFC. De ce s-au revoltat? Reactii dure .

Scutecele Domnului, desert de post genial. Care este ingredientul secret, te vei linge pe degete

Sunt preparate doar in unele zona, iar in altele au cateva ingrediente schimbate si sunt cunoscute sub alte denumiri. Scutecelele Domnului sunt potrivite pentru desertul de pe masa de sarbatori. Care sunt proportiile pe care trebuie sa le respecti si ce mod de preparare necesita? Reteta pentru Scutecele Domnului Un desert care umple inimile tuturor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )