Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum faci cele mai bune chiftele. Asta este secretul pentru a iesi pufoase

Playtech Playtech,
Cum faci cele mai bune chiftele. Asta este secretul pentru a iesi pufoase

Care e cea mai buna reteta pentru chiftele? Poti sa-i surprinzi pe cei dragi chiar si cu un preparat care pare foarte simplu. Ce ingredient secret poti sa folosesti pentru a-i face sa se linga pe degete? Reteta pentru chiftele. Care e ingredientul secret care le face pufoase? Desi pare un preparat simplu unde toate . continuă pe Playtech

Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Se face aproape un an de cand in Romania a fost descoperit primul caz de infectare cu coronavius, iar masca a ajuns sa fie, poate, cel mai cumparat accesoriu. Iata care sunt cele mai bune.

Cele mai bune 10 tari din lume in care sa lucrezi de acasa in 2021 Costul de trai ieftin din Romania si costurile de banda larga o plaseaza pe locul 3

Canada a fost desemnata cea mai buna tara din lume pentru munca de acasa in 2021, datorita combinatiei sale de viteze rapide in banda larga, a chiriilor relativ accesibile si a politicilor de viza prietenoase cu migrantii, potrivit Evening Standard, citat Rador. Costul de trai ieftin din Romania si costurile de banda larga o plaseaza pe locul 3, gratie si influentei sale crescande de centru tehnologic pentru Europa Centrala si de Est.

Cauti un mop electric de calitate? Iata cele mai bune oferte!

In momentul in care folosesti pentru prima data un mop electric, te lamuresti ca nu vei mai avea nev.

Romania da lovitura in lume: pana si cele mai dezvoltate tari si-ar dori asa ceva

In contextul pandemiei, munca remote a devenit un trend global. Multi angajati au fost nevoiti sa lucreze de acasa inca din martie, iar in acest sens a fost realizat un top al celor mai bune.

Toti cei care au cont si card bancar trebuie sa afle urgent: una dintre cele mai mari banci a facut anuntul

2021 a venit cu schimbari semnificative in sistemul bancar. Una dintre cele mai mari banci a anuntat ce inseamna asta pentru clienti ca sa fii pregatit. Pe fondul schimbarilor necesare de.

Cum faci cea mai buna tochitura cu resturile ramase de la Revelion. Alte doua retete geniale si usor de facut

Revelionul a venit cu o noua runda de rasfat culinar. Meniul bogat pregatit pentru noaptea dintre an a continut carnati, salata de bouef, sarmale, friptura si multe dulciuri. Dar ce facem cu ce a ramas? E sigur ca nicio gaspodina nu a gatit doar sase portii, una pentru fiecare invitat permis de sarbatori in casa.

Alimentele care sunt aur pentru stomac. Sunt mai bune decat medicamentele

Daca pana acum nu a functionat niciun tratament prescris de medic pentru afectiuni gastrice, atunci trebuie sa afli care sunt alimentele considerate a fi aur pentru stomac. Specialistii in produse naturiste sustin ca acestea ar fi chiar mai bune decat medicamentele. Alimente pentru tratarea stomacului Ai probleme gastrice si niciun medicament nu pare sa isi .

Ce angajament financiar si-a luat Romania pentru gazduirea la Bucuresti a Centrului Cyber al UE: Va suporta costurile cu chiria si utilitatile pe 10 ani Alte tari au facut angajamente mai bune, spune Ministrul Finantelor

Statul roman si-a asumat sa acopere timp de 10 ani costurile cu chiria si utilitatile noului Centru de securitate cibernetica al UE din Bucuresti, in conditiile in care acest aspect a reprezentat un avantaj in procesul de evaluare a candidaturilor tarilor UE care si-au dorit sa gazduiasca aceasta structura europeana, se arata intr-un Memorandum care va fi discutat miercuri de catre Guvern. Contactat de HotNews. ro, ministrul Finantelor, Alexandru Nazare, a precizat ca toate tarile care au participat la competitia gazduirii acestui centru european au facut astfel de angajamente financiare, unele chiar mai bune decat ale Romaniei.

Top 10 cele mai rapide telefoane ale momentului: Xiaomi este lider la inceput de 2021

In fiecare luna, cei de la AnTuTu publica o noua editie a clasamentului cu cele mai rapide telefoane din piata. Noul top 10 este dominat de Xiaomi. Nici nu a inceput bine 2021, iar creatorii.

Care sunt cele mai vaccinate tari din UE (in cifre absolute) si cum sta Romania in clasamentul pe Uniunea Europeana

Pe fondul unor critici la nivel european ca procesul de imunizare a populatiei impotriva COVID-19 nu a fost bine organizat, Germania, Italia, Spania si Polonia sunt tarile din UE care au cele mai multe persoane vaccinate in acest moment. Pe de alta parte, Olanda nici macar nu a inceput procesul, iar Belgia avea pana pe 6 ianuarie doar 700 de persoane vaccinate. Romania este in partea superioara a clasamentului in cifre absolute).

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )