Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Playtech Playtech,
Cum prepari pelmeni, cea mai populara mancare din Rusia pe care toti o vor

Daca nu mai ai idee ce sa pregatesti bun pentru cei dragi, atunci poti incerca cea mai populara mancare din Rusia. Usor de facut, dar de mare efect, reteta de mai jos este una pe care o vei scrie sigur in caietul cu cele mai bune feluri de mancare. Iata cum prepari pelmeni! Aceasta este . continuă pe Playtech

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania, respectiv pe cea imobiliara, unde au investit deja miliarde de lei. Compania Indotek s-a implicat in piata imobiliara romaneasca asta vara, cand a avut loc si prima investitie semnificativa facuta in afara Ungariei. Investitia consta in cumpararea mallului Promenada Targu Mures. Tranzactia este estimata de brokerii .

Cea mai scumpa masina din lume s-a vandut. Ce suma astronomica s-a platit pentru ea

Editia din 2019 a Salonului Auto de la Geneva a scris istorie, aratand lumii cea mai scumpa masina de pe planeta. Un anonim a platit o suma fabuloasa pentru a-i deveni proprietar. La Voiture Noire, cea mai scumpa masina din lume. Suma pentru care a fost cumparata Unul dintre modelele prezentate de producatorul Bugatti a .

Cea mai mare fantana din lume a fost construita in Dubai

Cea mai mare fantana din lume se afla in Dubai. Recordul a fost confirmat de reprezentantii Cartii Recordurilor Guinness, in contextul in care emiratul incearca sa isi relanseze turismul, grav afectat de pandemia de coronavirus, informeaza Agerpres.

Ministerul Sanatatii a primit 570.000 de mii de lei din Fondul de rezerva. Cea mai mare parte din bani merge catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR

Ministerul Sanatatii primeste 570. 000 de mii de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, cea mai mare parte din acesti bani urmand sa mearga catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR.

Ora de iarna 2020. Romania trece la ora de iarna in cea mai lunga zi din an

Ora de iarna 2020. in noaptea de 24 spre 25 octombrie 2020, Romania trece la ora de iarna, astfel ca ora 04. 00 devine ora 03. 00, motiv pentru care ziua de 25 octombrie devine cea mai lunga zi din an.

Trecem la ora de iarna: 25 octombrie, cea mai lunga zi din 2020. Ce spun medicii despre efectele asupra sanatatii

In acest an, trecerea la ora de iarna se va face in ultimul weekend din octombrie, mai exact in noaptea dintre 24 si 25 octombrie. Astfel, ora 4. 00 a diminetii de duminica va deveni ora 3. Duminica, 25 octombrie, va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore.

Pandemia ar putea afecta 1 milion de locuri de munca din IMM-urile din Germania, cea mai mare economie din Europa

Peste un milion de locuri de munca s-ar putea pierde anul acesta in intreprinderile mici si mijlocii - coloana vertebrala a economiei germane - din cauza pandemiei de COVID-19, scrie publicatia TheLocal. de, conform news. ro.

Astronautii care au trait cea mai mare parte din pandemie in spatiu au revenit pe Pamant

Un trio de calatori spatiali s-a intors in siguranta pe Pamant astazi, dupa o misiune de sase luni pe Statia Spatiala Internationala ISS). Capsula Soyuz MS-16 care transporta.

Zacusca, preparatul preferat al gospodinelor, toamna. Ingredientul secret pentru o zacusca perfecta

Zacusca este, foarte probabil, cea mai populara mancare din Romania, pe care toata lumea o face in special toamna-iarna. Ingredientul-cheie pentru o zacusca perfecta Aceasta reteta de.

FOTO Cea mai mare cladire de birouri din Romania a intrat la apa. Va avea cu 12 etaje mai putin. Schimbare neasteptata de strategie in Iulius Town

Schimbare bursca de strategie pentru Iulius Grup in cazul United Business Center 0 UBC0), care ar fi trebuit sa fie cea mai inalta cladire de birouri din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )