Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ingredientele banale care iti protejeaza plamanii. Toti romanii pot face asta acasa

Playtech Playtech,
Ingredientele banale care iti protejeaza plamanii. Toti romanii pot face asta acasa

Reteta uimitoare este veche de 5. 000 de ani si poate fi utilizata pentru tratarea unui numar mare de boli. De altfel, aceasta metoda miraculoasa a calugarilor tibetani este atat de puternica incat poate fi utilizata o data la cinci ani. Ingredientele banale care iti protejeaza plamanii Astfel, ingredientul principal este usturoiul, datorita proprietatilor sale antiseptice . continuă pe Playtech

Andra, un mesaj pentru toti romanii: Faceti-va bagajele si hai Va invit sa zburam, sa vedem lumea intreaga (VIDEO)

Andra a lansat joi piesa Barcelona, melodie pe care o dedica tuturor fanilor sai. Cantareata a transmis un mesaj emotionant pe contul sau de Instagram, prin care ii indeamna pe toti romanii sa o.

Testul care iti arata cat de sanatosi sunt plamanii tai. Ce e spirometria

Un test simplu de respiratie iti arata cat de sanatosi sunt plamanii tai. Acesta te ajuta sa depistezi singur si rapid problemele pulmonare. E indicat pentru cei care stiu ca au un istoric aparte sau sunt fumatori inraiti. Ce trebuie sa faci? Cum sa depistezi problemele pulmonare? Un test simplu te ajuta sa faci asta .

Cel mai toxic produs pe care toti romanii il cumpara din magazine. Atentie maxima

Acesta este cel mai toxic produs pe care foarte multi romanii il cumpara din magazine si il consuma regulat. Potrivit ultimelor studii din domeniu, consumul regulat de alimente din cutii de conserve creste nivelul de bisfenol A, o substanta organica care este foarte daunatoare pentru organismul uman. Acest produs este foarte toxic pentru organism, dar .

Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi. Ce le-a transmis

Andra a lansat astazi piesa Barcelona, pe care le-o dedica din plin fanilor sai. La cateva ore de la lansare, piesa are aproximativ 20. 000 de vizualizari pe YouTube. Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi Cu aceata ocazie, Andra a transmis si un mesaj pe contul ei de Instagram. Hai sa .

Secretul lui Traian Berbeceanu, stiut acum de toti romanii. De ce a descins DIICOT peste el

Secretul lui Traian Berbeceanu este stiut acum de toti romanii. S-a aflat de ce a descins DIICOT peste el in urma cu sapte ani. Actualul prefect al Bucurestiului, Traian Berbeceanu, a trait atunci cosmarul vietii lui. Traian Berbeceanu traia un cosmar acum 7 ani. Era sef al BCCO Alba, iar mascatii descindeau la locuinta lui .

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

De ce nu trebuie sa tii telefonul mobil in dormitor. Toti romanii fac aceasta greseala majora

Telefonul mobil a devenit un accesoriu la care oamenii nu renunta usor, ba chiar multi dintre ei il iau atunci cand merg la culcare, lucru care ii poate expune multor probleme de sanatate. Potrivit unor studii de specialitate, spatiul de odihna nu este compabilit cu telefonul mobil. Specialistii recomanda sa nu mai tii telefonul mobil .

Care sunt alimentele care iti aduc fericirea. O sa ai o surpriza mare de tot

Fara fericire nu putem face fata provocarilor din viata de zi cu zi. Exista multe alimente care dupa ce le consumi iti pot schimba starea. De exemplu unele alimente iti pot da o stare de lene, somnolenta sau te fac sa ii nemultumit dupa ce le consumi. Pe de alta parte, sunt si alimente care .

Preturi uimitoare pentru toti romanii la eMAG: RCA, telefoane ieftine si nu numai

EMAG are o serie de reduceri de care sa profiti chiar de acum. Totodata, nu strica sa pui in cos si un RCA, daca te stii cu nevoi in zona asta. Altfel, electronicele si electrocasnicele.

Se intampla la ANAF: masini la preturi de nimic pentru toti romanii. Ce modele de top costa uimitor de putin

ANAF are vesti excelente pentru romani. Scoate la vanzare masini cu preturi foarte mici. Ai astfel ocazia sa pui mana pe un model al marcii pe care o preferi. Iata cum arata oferta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )