Libnet.ro
UNICEF

15:17

Ingredientul secret care se pune pentru cele mai bune muraturi asortate la borcan. Trebuie sa faci asta la iarna

Playtech Playtech,
Ingredientul secret care se pune pentru cele mai bune muraturi asortate la borcan. Trebuie sa faci asta la iarna

Acum e sezonul in care te poti bucura de preparatele pe care le-ai pus in septembrie in camara. Totusi, daca n-ai reusit nici pana acum sa-ti alimentezi dulapurile, exista o solutie! Iata reteta pentru cele mai rapide muraturi! Reteta pentru muraturi asortate: ingrediente si mod de preparare De obicei, gospodinele alimenteaza camara la finalul sezonului . continuă pe Playtech

Business report: Clientul va putea merge la asigurator pentru recuperarea daunei. China produce cinci miliardari pe saptamana. E momentul sa schimbati furnizorul sau contractul de gaze. Cele mai bune oferte pentru Bucuresti

Modificarea legislatia RCA: Clientul va putea merge la firma la care s-a asigurat pentru recuperarea daunei * Valoarea locuintelor pentru care este aplicata o cota redusa de 5% a TVA - majorata * Este momentul sa schimbati furnizorul sau contractul de gaze. Cele mai bune oferte pentru Bucuresti * Dragos Raducan: Sarbatorile de iarna sunt compromise cu restrictiile din acest moment. Daca se vor relaxa, vom gasi solutii * in prag de alegeri, PSD vrea sa majoreze ajutoarele sociale. Impact bugetar: 2 miliarde de euro * De ce sa amanam alegerile pana in martie 2021? Daca atunci vom avea Covid-20, ce facem, vom continua sa le amanam in continuare? * Finantarea IMM-urilor in criza Covid: principiile si actiunea concreta * Modificarea ajutoarelor de stat de 1 miliard euro, adoptata de Parlament. Planurile ministrului Virgil Popescu * Fa ceea ce iubesti sau iubeste ceea ce faci?.

Cele mai bune documentare de pe Netflix

Vrei sa iti petreci timpul liber intr-un mod placut, dar si util? Iata care sunt cele mai bune documentare de pe Netflix.

Gogosari in otet. Cum se fac cele mai bune muraturi

Toamna se pregateste iarna. Cele mai constiincioase gospodine au grija din timp pentru ca in sezonul rece sa nu le lipseasca nimic. Doamnele, dar si domnii pasionati de arta culinara, incearca sa conserve to.

Inspiratie pentru iarna! Cele mai faimoase paltoane din filme!

A venit sezonul rece, iar una dintre cele mai bune parti ale acestui lucru este ca putem sa ne imbogatim garderoba cu paltoane cool si calduroase. Daca esti lipsita de inspiratie in acest sens, iata aici cele mai faimoase paltoane din filme! .

Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Specialistii in auto-moto au stabilit care sunt cele mai sigure masini din lume. Cele mai sigure masini existente la momentul actual pe piata auto sunt Volkswagen Golf, Audi Q7 si Q8 si Ford Puma. Topul celor mai sigure masini din lume este alcatuit din 10 modele de masini. Acestea sunt cele mai trei sigure masini .

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la telefoane si unde le gasesti

De Black Fridai, eMAG anunta mai multe oferte pentru cei care vor sa isi schimbe telefonul. Compania vine cu cele mai multe reduceri in aces sens, gata sa capteze atentia oricarui.

Cele mai mari minciuni propagandistice pe care oamenii le mai cred si azi. Tu faci parte din ei?

In lipsa unei informari corecte, viata de zi cu zi poate fi infricosatoare. Din fericire, traim intr-o era in care totul este conectat si descoperirea adevarului este mai usoara ca niciodata. Pe de alta parte, faptul ca suntem interconectati este folosit si pentru raspandirea informatiilor false si pentru manipularea maselor. Cele mai mari minciuni propagandistice .

Previziune sumbra pentru omenire: Urmeaza cele mai negre luni din intreaga pandemie

2020 este un an dificil pentru oamenii din intreaga lume. Pandemia de coronavirus a facut multe victime si multe lucruri au fost date peste cap. Oamenii de stiinta anunta ca urmeaza cele mai negre trei luni din intreaga pandemie. Previziune sumbra pentru oamenii din toata lumea Directorul Centrului de Cercetare si Politica Bolilor Infectioase la .

Cum a ajuns la inchisoare una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Banat: Habar n-am avut ca erau tigani

Rodica Vlad, una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara, a fost condamnata definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare pentru ca a facut afaceri cu romii din Strehaia care vindeau facturi fictive.

Guvernul SUA da Google in judecata pentru practici anticoncurentiale. Este una dintre cele mai importante actiuni judiciare contra unui gigant tech

Administratia Trump va chema Google in justitie, acuzand-o de practici anticoncurentiale legate de cautarea pe internet, compania urmand sa fie acuzata ca a pus piedici in calea rivalilor sai pentru a-si mentine pozitia dominanta, scrie CNN. Va fi unul dintre cele mai mari procese intentate unei companii americane din tehnologie in ultimii 20 de ani.

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )