Pomana Porcului, reteta traditionala. Secretul preparatului pentru Craciun
Ca in fiecre an, de Craciun, romanii pun pe masa cele mai bune bucate. Una din mancarurile traditionale romanesti, cunoscuta sub numele de Pomana porcului, este un adevarat festin culina. Daca este si bine facuta, atunci sa mananca imediat. Una din cele mai bune retete de Pomana Porcului, vine din Ardeal, acolo unde gospodinele fac . continuă pe Playtech
• Reteta traditionala de sarmale, ca la bunica acasa. Secretul gustului autentic e acesta
Ne pregatim de sarmalute! A mai ramas doar o zi pana la Craciun si gospodinele au toate ochiurile de la aragaz sufocate de oale, pentru a pregati mancarurile traditionale ce le vor servi oaspetilor din acest an care le vor trece pragul. Cu siguranta, sarmalele sunt si ele in cuptor la aceasta ora. Pentru cele .
• Cum se fac ouale umplute. Gustarea favorita pentru Craciun
Unul din cele mai prezente aperitive pe masa de Craciun sunt ouale umplute. Pentru multe gospodine ouale umplute, sunt cele mai simple de facut. Ouale umplute sunt o garnitura foarte buna, si asta din motive intemeiate. Nu puteti gresi cu un clasic din gama de aperitive, si sunt perfecte de Craciun sau minunate pentru o .