Libnet.ro
UNICEF

24 Apr.

Reteta de limonada cu sirop de soc. Cea mai gustoasa si racoritoare bautura pentru vara

Playtech Playtech,
Reteta de limonada cu sirop de soc. Cea mai gustoasa si racoritoare bautura pentru vara

Limonada este cea mai cunoscuta bautura racoritoare de vara, insa ai vrea sa incerci o reteta diferita de cea clasica, cu menta? Daca da, noi iti propunem astazi limonada cu sirop de soc. Este o bautura incredibil de aromata, care ar putea sa-ti placa chiar mai mult decat socata. Limonada cu flori de soc. Reteta . continuă pe Playtech

Cum alegem cea mai gustoasa lubenita din Baragan. Ponturi de la un producator

Producatorii de pepeni nu au dat lovitura in acest an. Lubenitele s-au copt anevoios din cauza vremii nefavorabile, insa, chiar si asa, recolta este gustoasa. Comerciantii din Baragan spun ca pepenii romanesti sunt la mare cautare si ca, daca vrei unul delicios, trebuie sa-l cumperi din piata.

Cea mai buna reteta de cartofi copti. Ingredientul secret care face toata diferenta

Te intrebi cum restaurantele obtin cartofii aceia perfecti? Iata care sunt sfaturile despre cum puteti face cei mai buni cartofi la cuptor cu piele sarata, crocanta si pufosi in interior. Cea mai buna reteta de cartofi copti, simpla si rapid de facut Cartofii sunt buni oricand si cu aproape orice reteta principala a mancarurilor, insa .

Cum se prepara cea mai buna ciorba radauteana. Reteta pe care trebuie sa o ai in casa

Reteta de ciorba radauteana este o reteta traditionala romaneasca, fiind una dintre cele mai bune. Este la fel de vestita ca ciorba de burta, dar se face cu carne de pasare. Care este secretul ca sa nu ti se branzeasca ciorba si ce fel de smantana trebuie sa alegi, afli in paragrafele urmatoare. Reteta de .

Cea mai buna prajitura fara coacere. Reteta de prajitura cu capsuni

Daca ai pofta de un desert delicios si, totodata, usor de pretarat, lasa-te surprinsa de gustul prajiturii cu capsuni care nu necesita coacere, si a carei reteta ti-o prezentam in acest articol. Este un desert perfect pentru situatiile in care musafirii se anunta in ultima clipa si ai niste niscuiti si pudding printr-un sertar, in .

S-a inchis fabrica de sticla Avrig. Cea mai veche fabrica facea milioane de lei pe vremea lui Ceausescu

Ultima fabrica de sticla din Romania, unde luau nastere adevarate opere de arta in fiecare zi, a inchis cuptorul si a tras obloanele. Fabrica de sticla de la Avrig a fost nevoita sa isi declare falimentul, din cauza pandemiei de coronavirus, dupa ce a vandut pahare de inalta calitate in toata lumea si pentru toate .

Prognoza meteo, azi, 6 august 2020. Vreme calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis, iar in sud-estul tarii pe suprafete mici va deveni caniculara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in.

ANALIZA PWC: Operatorii aerieni au 6-12 luni sa se recupereze din cea mai mare contractie din istoria acestui sector

Companiile aeriene de transport si productie de aeronave au la dispozitie intre sase si 12 luni sa-si pregateasca recuperarea dupa criza COVID-19 care a dus la cea mai mare contractie din istoria acestui sector, arata raportul global PwC Tendinte in industria aerospatiala 2020: Cum isi poate reveni sectorul comercial dupa criza COVID-19.

Cea mai ieftina masina electrica, confirmata: de ce nu o poti cumpara si vei ramane la Dacia Spring

Cand vine vorba de masini electrice, concurenta din piata devine din ce in ce mai acerba, in favoarea clientilor. O noua creatie ar putea fi insa cea mai ieftina. Autoturismul din.

Compania Franklin Templeton a finalizat cea mai mare tranzactie din istoria ei

Compania Franklin Templeton a finalizat achizitia Legg Mason, aceasta fiind cea mai importanta achiz.

Lumea, aproape de cea mai mare provocare sanitara din istorie: ciocnirea pandemiei de COVID-19 cu gripa sezoniera. Virusolog: Sa ne pregatim pentru ce este mai rau

Pe masura ce se apropie sezonul rece, specialistii din intreaga lume sunt tot mai preocupati de modul in care noul coronavirus va interactiona cu numeroasele alte virusuri sezoniere prezente de la inceputul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 24 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )