Libnet.ro
UNICEF

10:15

Reteta tarta cu struguri. Cea mai buna prajitura de sezon

Playtech Playtech,
Reteta tarta cu struguri. Cea mai buna prajitura de sezon

Vara este momentul perfect sa incerci aceasta delicioasa tarta cu struguri galbeni, bine copti de soare. Avantajul tartei declicioase cu stuguri este acela ca va fi proaspata, nu cumparata de la cine stie cofetarie care nici nu mai stie cand a fost facuta. Reteta tarta cu struguri. Cea mai buna prajitura de sezon Va propunem . continuă pe Playtech

Cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla

Salata de vinete se numara printre aperitivele cele mai iubi8te de romanii, atat de iubite incat de multe ori devine chiar un fel principal. Aveti mai jos cea mai simpla si mai delicioasa reteta de vinete, reteta traditionala, din mosi stramosi. Aceasta este cea mai buna salata de vinete. Reteta traditionala este extrem de simpla .

Cea mai buna limonada din lume, din pepene rosu. Reteta este foarte simpla

Limonada este o bautura de vara racoritoare minunata, ce se poate realiza din diverse fructe. Pentru un plus de aroma, poti adauga, in functie de preferinta, ghimbir, menta, rozmarin, busuioc si multe alte plante aromatice. Reteta limonada din pepene rosu Ingrediente zeama de la 12 pepene mediu circa 1L) zeama de la 4-5 lamai circa .

Horoscop. August 2020 va fi cea mai buna luna pentru aceste 3 zodii! Ce-i asteapta si pe ceilalti nativi

Horoscop august 2020. Sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august nu numai ca semnaleaza vreme placuta cu cantitate potrivita de soare si ploaie), dar saluta si sezonul puternic al Leului, regele zodiacului.

Totul Verde., cea mai buna firma de amenajari peisagistice

Totul Verde. a demonstrat ca succesul unei companii tine de implicare si profesionalism, iar cu un m.

Cea mai delicioasa salata de vara. Reteta de salata de ardei copti cu usturoi

Daca ai pofta sa mananci o salata delicioasa de vara, iti propunem sa incerci o reteta inedita. Ai nevoie doar de ardei si usturoi. Este potrivita pentru orice friptura sau garnitura si foarte usor de facut. Beneficiile ardeilor capia Pe langa faptul ca se curata foarte usor, ardeii capia au si o multime de beneficii .

EXCLUSIV Cea mai mare dezamagire a Adrianei Iliescu. Ce ii face Eliza acum celei mai batrane mame din Romania

Ajunsa la varsta adolescentei, Eliza s-a transformat intr-o domnisoara rebela, care doreste din ce in ce mai multa libertate. Totul spre disperarea Adrianei Iliescu, care nu stie ce sa mai faca pentru a se inetelege bine cu fiica sa. Adriana Iliescu, cea mai mare dezamagire. Diferenta de varsta dintre mama si fiica isi spune cuvantul! .

Florin Citu: Vesti excelente pentru romani! Este cea mai mare suma din ultimii 10 ani!

Florin Citu a facut un nou anunt, sambata, pe Facebook, de data aceasta despre economia Romaniei. Ministrul Finantelor afirma ca dupa sapte luni suma investita de Romania este cea mai mare din ultimii 10 ani, astfel ca poate garanta cresterea economica incepand cu anul 2021.

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume. Peste 6 miliarde de copii au fost cumparate deja

Care este cea mai vanduta si citita carte din lume? Aceeasi ca si in Romania. Din pacate, tara noastra ocupa un loc trist atunci cand vine vorba despre consumul de carte. Se cumpara putin si se citeste si mai putin, iar datele Eurostat confirma dezamagirea librarilor. Peste 93% dintre romani nu achizitioneaza nici macar o carte pe an.

Cea mai noua poza cu iubitul Alinei Eremia. Au facut senzatie pe plaja

Alina Eremia si iubitul ei au facut senzatie cand a aparut la plaja. Cintareata a purtat un costum de baie din doua piese, de culoare rosie, iar iubitul ei un short negru. De asemenea, tanarul are un corp plin de muschi si patratele la moda pe abdomen. Cea mai noua poza cu iubitul Alinei Eremia.

CORONAVIRUS: Mexicul devine a treia tara cea mai indoliata, inaintea Regatului Unit

Mexicul a devenit a treia tara din lume cea mai afectata din cauza deceselor legate de coronavirus, cu 46. 000 de morti.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1959 seconds )