Libnet.ro
UNICEF

20:45

Secretul celor mai bune clatite. Reteta dupa care te vei linge pe degete

Playtech Playtech,
Secretul celor mai bune clatite. Reteta dupa care te vei linge pe degete

Printre cele mai delicioase gustari, sunt cele preparate in casa. Iar clatitele ocupa un loc special intre ele. Clatitele ne-au indulcit copilaria. Probabil, pe multi dintre noi, acestea ne fac sa ne amintim de clipele frumoase petrecute acasa la parinti. Secretul celor mai bune clatite cu gem Clatitele pot fi facute cu gem, dulceata, marmelada, . continuă pe Playtech

Secretul celui mai bun piure de cartofi. E reteta de bucatar cu stele Michelin

Langa vita, langa rata, alaturi de o salata, fie cu cartofi zdrobiti sau dat prin sita pentru a avea o textura similara cu cea a unei creme fine, piureul de cartofi este poate cea mai accesata varianta atunci cand vine vorba de garnituri. Chiar si asa, de la gospodine si pana la bucatari, piureul de .

Ingredientul secret care se pune pentru cele mai bune muraturi asortate la borcan. Trebuie sa faci asta la iarna

Acum e sezonul in care te poti bucura de preparatele pe care le-ai pus in septembrie in camara. Totusi, daca n-ai reusit nici pana acum sa-ti alimentezi dulapurile, exista o solutie! Iata reteta pentru cele mai rapide muraturi! Reteta pentru muraturi asortate: ingrediente si mod de preparare De obicei, gospodinele alimenteaza camara la finalul sezonului .

Cum face Chef Scarlatescu cel mai bun cozonac. Reteta celebrului bucatar

Cozonacul este un preparat nelipsit de pe masa romanilor de sarbatori, insa nu este tocmai simplu de preparat. Astfel, reteta lui Chef Catalin Scarlatescu te va ajuta foarte mult daca esti la primul tau cozonac, iar daca ai experienta in materie, cu siguranta te va ajuta sa-ti iasa un preparat delicios. Reteta de cozonac a .

Business report: Clientul va putea merge la asigurator pentru recuperarea daunei. China produce cinci miliardari pe saptamana. E momentul sa schimbati furnizorul sau contractul de gaze. Cele mai bune oferte pentru Bucuresti

Modificarea legislatia RCA: Clientul va putea merge la firma la care s-a asigurat pentru recuperarea daunei * Valoarea locuintelor pentru care este aplicata o cota redusa de 5% a TVA - majorata * Este momentul sa schimbati furnizorul sau contractul de gaze. Cele mai bune oferte pentru Bucuresti * Dragos Raducan: Sarbatorile de iarna sunt compromise cu restrictiile din acest moment. Daca se vor relaxa, vom gasi solutii * in prag de alegeri, PSD vrea sa majoreze ajutoarele sociale. Impact bugetar: 2 miliarde de euro * De ce sa amanam alegerile pana in martie 2021? Daca atunci vom avea Covid-20, ce facem, vom continua sa le amanam in continuare? * Finantarea IMM-urilor in criza Covid: principiile si actiunea concreta * Modificarea ajutoarelor de stat de 1 miliard euro, adoptata de Parlament. Planurile ministrului Virgil Popescu * Fa ceea ce iubesti sau iubeste ceea ce faci?.

Cele mai bune documentare de pe Netflix

Vrei sa iti petreci timpul liber intr-un mod placut, dar si util? Iata care sunt cele mai bune documentare de pe Netflix.

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Curs valutar BNR vineri, 23 ctombrie 2020. Care sunt cotatiile celor mai importante monede

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 23 octombrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs valutar BNR pentru vineri, 23 octombrie 2020 Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR valabil .

Curs valutar BNR joi, 22 octombrie 2020. Care sunt cotatiile celor mai importante monede astazi

Cursul valutar BNR valabil pentru joi, 22 octombrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs valutar BNR pentru joi, 22 octombrie 2020 Banca Nationala a Romaniei a anuntta cursul valutar BNR valabil .

Parisul in doi cele mai bune atractii pentru un weekend romantic

Parisul este considerat a fi unul dintre cele mai romantice locuri din lume. Nu este surprinzator faptul ca este ales adesea pentru escapade de weekend in doi. Aici se pune adesea cea mai importanta intrebare din viata multor oameni: Te casatoresti cu mine? Ce merita sa vezi in timpul unei astfel de calatorii pentru ca aceasta sa fie de neuitat si sa te faca sa simti spiritul romantic al Parisului?.

Gogosari in otet. Cum se fac cele mai bune muraturi

Toamna se pregateste iarna. Cele mai constiincioase gospodine au grija din timp pentru ca in sezonul rece sa nu le lipseasca nimic. Doamnele, dar si domnii pasionati de arta culinara, incearca sa conserve to.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )