Libnet.ro
UNICEF

06:45

Secretul celor mai pufoase chiftele. Astea sunt greselile pe care trebuie sa le eviti

Playtech Playtech,
Secretul celor mai pufoase chiftele. Astea sunt greselile pe care trebuie sa le eviti

Cu sos, alaturi de piure, insotite de muraturi sau mustar, fie pur si simplu stand pe un platou festiv, chiftelele sunt bune in orice stare. Cu toate acestea, e greu de ajuns la combinatia perfecta intre carne si legume, amestecul fiind unul cu adevarat fabulos. Ai mai jos o reteta de chiftele aperitiv, moi si . continuă pe Playtech

Secretul celor mai bune clatite. Reteta dupa care te vei linge pe degete

Printre cele mai delicioase gustari, sunt cele preparate in casa. Iar clatitele ocupa un loc special intre ele. Clatitele ne-au indulcit copilaria. Probabil, pe multi dintre noi, acestea ne fac sa ne amintim de clipele frumoase petrecute acasa la parinti. Secretul celor mai bune clatite cu gem Clatitele pot fi facute cu gem, dulceata, marmelada, .

Secretul clatitelor americane pufoase. Cum se prepara corect, de fapt

Clatitele sunt o specialitate bretona, o regiune din nord-vestul Frantei, unde se prepara dulci, cu diferite umpluturi, dar mereu cu aceeasi foaie subtire. Reteta a fost adaptata de fiecare popor, ajungand ca in America sa aiba forma unei gogosi turtite sau a unui tort plat. Preparatul s-a raspandit in lume, dar secretele sale tot nespuse .

Curs valutar BNR vineri, 23 ctombrie 2020. Care sunt cotatiile celor mai importante monede

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 23 octombrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs valutar BNR pentru vineri, 23 octombrie 2020 Banca Nationala a Romaniei a anuntat cursul valutar BNR valabil .

Curs valutar BNR joi, 22 octombrie 2020. Care sunt cotatiile celor mai importante monede astazi

Cursul valutar BNR valabil pentru joi, 22 octombrie 2020, a fost anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Iata cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si moneda britanica, lira sterlina. Curs valutar BNR pentru joi, 22 octombrie 2020 Banca Nationala a Romaniei a anuntta cursul valutar BNR valabil .

Liderul Al-Qaida Abu Muhsin al-Masri a fost ucis in Afganistan. El figura pe lista FBI a celor mai cautati teroristi

Fortele speciale afgane au ucis un important lider al Al-Qaida care se afla si pe lista FBI a celor mai cautati teroristi, conform anuntului facut sambata de serviciul afgan de informatii, informeaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Cele mai periculoase zodii. Ei sunt nativii care fac rau oricui, in mod intentionat

Fiecare dintre noi are o latura intunecata, impletita cu alta luminoasa, insa unii au o inclinatie spre cea negativa. Rezumandu-ne la astrologie, potrivit unui clasament facut pe baza trasaturilor de personalitate si a datelor statistice, exista un top 10 al zodiilor care isi predispun nativii la rau. Studiu: cele mai periculoase zodii. Nativii care fac .

EXCLUSIV De ce au devenit bancomatele o tinta preferata a infractorilor care le arunca in aer. Expert criminalist: Mai devreme sau mai tarziu acesti indivizi sunt prinsi pentru ca modul de operare, semnatura lor este foarte bine analizata

Un nou mod de actiune al gruparilor infractionale din Romania pare ca se raspandeste tot mai mult in ultima perioada . Este vorba despre jafurile comise la bancomate aruncate in aer. Desi in Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )