Libnet.ro
UNICEF

17:15

Secretul fripturii fragede si suculente. Greseala pe care romanii o fac, inainte sa o bage la cuptor

Playtech Playtech,
Secretul fripturii fragede si suculente. Greseala pe care romanii o fac, inainte sa o bage la cuptor

Friptura e unul din cele mai asteptate preparate de la masa de sarbatori. Indiferent daca alegi sau nu sa respecti traditiile si sa pui pe masa retetele romanesti ori cele din alte gastronomii, friptura isi faci oricum aparitia la felul al doilea. Ce greseala fac multi romani? Reteta pentru o friptura perfecta Friptura nu lipseste . continuă pe Playtech

Cand se mananca banana, de fapt. Greseala fatala pe care romanii o fac cu acest fruct

Nutritionistii vorbesc destul de des de proprietatile bananelor. Bananele sunt fructe pe care le consumam zilnic, fie mai verzi, fie mai coapte. in timp ce unora le plac bananele verzi, altii adora banana coapta. Fiecare are proprietati curative, dar specialistii spun ca este mai buna, cu cat banana este mai coapta. Banana coapta si necoapta .

10 secrete despre Nicolae Ceausescu pe care romanii nu le stiu. Cati ani de inchisoare a facut

Nicolae Ceausescu ramane in istoria Romaniei drept unul din cei mai controversati lideri. Romanii care au trait pe pielea lor Revolutia si sentimentul de eliberare dupa anii de comunism isi aduc aminte cu teama de acele zile. 10 lucruri nestiut despre Nicolae Ceausescu 1. A absolvit doar primele patru clase si a inceput sa lucreze .

Marinarea, secretul fripturii perfecte. Cum se marineaza fiecare tip de carne si ce condimente se folosesc

Friptura este nelipsita de pe mesele de Sarbatori, fie ca e de porc, pui, curcan sau vita. Secretul unei fripturi fragede si suculente consta in marinarea carnii. Acest procedeu era folosit in trecut si pentru conservare, dar astazi are rolul de a fragezi si aromatiza carnea. Iata cateva trucuri pentru a obtine friptura perfecta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )