Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis arunca bomba momentului. Cand va reveni Romania la starea de urgenta: E clar ca trebuie facut ceva

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis arunca bomba momentului. Cand va reveni Romania la starea de urgenta: E clar ca trebuie facut ceva

Vesti ingrijoratoare pentru romani, dupa declaratia presedintelui Iohannis cu privire la revenirea Romaniei la starea de urgenta. Acesta a explicat conditiile in care romanii vor fi nevoiti sa ramana iar in casa, dar si masurile pe care trebuie sa le respecte pentru a evita sa se ajunga in acea situatie. Reintrarea in starea de urgenta . continuă pe Playtech

Cristoiu arunca bomba: Diversiune uriasa pusa in scena in aceste zile!

Ion Cristoiu demonteaza, intr-un editorial pe cristoiublog. ro, propaganda legata de cele 80 miliarde de euro obitinute de Klaus Iohannis de la UE. Jurnalistul arata ca specialisti precum Adrian Caciu spun ca seful statului nu prea are motive de lauda - a mers la Bruxelles fara arme si putere de negociere, iar suma obtinuta este mai mica in realitate.

Klaus Iohannis, anuntul momentului despre reintoarcerea elevilor la cursuri: Scoala sigur nu va incepe in conditii normale

Vesti proaste pentru milioane de romani. in contextul pandemiei de COVID-19, presedintele tarii a anuntat ieri cele mai pertinente variante de revenire la scoala a elevilor. Romania se confrunta cu o situatie fara precedent in care numarul imbolnavirilor noi atinge in fiecare zi un nou record. Astfel, Klaus Iohannis a afirmat ca pandemia pana in .

Ar putea reveni Romania la starea de urgenta? Iohannis: Vreau sa cred ca exista alta solutie. Consider ca e ultima posibilitate

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca decizia reinstituirii starii de urgenta in Romania din cauza pandemiei de COVID-19 poate fi luata doar in masura in care specialistii afirma ca nu exista alta solutie. Dati-mi voie sa consider starea de urgenta, care ar inhiba libertati, drepturi, economie, ca o ultima posibilitate, a spus seful statului.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD cu cinism inimaginabil a tergiversat adoptarea legii carantinei si izolarii. Situatia s-a deteriorat grav. Asa s-a ajuns la cele 1.200 de cazuri zilnice

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD de un cinism inimaginabil, sustinand ca numarul mare de cazuri de COVID-19 zilnice se datoreaza tergiversarii in Parlament a legii carantinei si izolarii. Din pacate, aceasta evolutie va dura, chiar daca Guvernul ia masurile corecte, a spus seful statului. Ar putea reveni Romania la starea de urgenta? Iohannis: Vreau sa cred ca exista alta solutie. Consider ca e ultima posibilitate.

KLAUS IOHANNIS: Vom reintra in stare de urgenta, cand specialistii vor spune ca nu exista alta solutie

Decizia reintrarii in starea de urgenta se poate lua in masura in care specialistii vor sustine ca nu exista o alta solutie, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, cu prilejul unei conferinte de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si episodul.

Klaus Iohannis: Cum va fi asta, ca Parlamentul isi stabileste singur cand se alege? Nu este cumva un fel de conflict acolo? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este e parere ca exista un conflict in faptul ca alesii au decis ca Parlamentul este cel care stabileste data alegerilor parlamentare, si nu Guvernul. in conferinta de presa.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca avrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: Avem de gand sa achizitionam vaccinul, in masura in care el va fi disponibil (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca atunci cand va aparea pe piata un vaccin anti-COVID-19, statul are de gand sa il achizitioneze. Totodata, acesta.

Senatorul Lucian Romascanu ii raspunde lui Klaus Iohannis: Romania s-a saturat aceeasi placa obosita PSD e de vina. PNL a scapat situatia cu Covid-19 de sub control (VIDEO)

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant alPSD, a raspuns, joi, atacurilor presedintelui Klaus Iohannis. Potrivit acestuia Guvernul PNL a scapat pandemia de Covid-19 de sub control, iar seful.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )