Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, anuntul trist despre revenirea la starea de urgenta: in mod clar, de acum incolo se aplica legea

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, anuntul trist despre revenirea la starea de urgenta: in mod clar, de acum incolo se aplica legea

Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de luni conditiile in care restrictiile zonale vor fi reintroduse. De asemenea, premierul a vorbit si despre cei aproape 1000 de pacienti testati pozitiv, care au cerut sa fie externati sau au refuzat internarea. Cand vom reveni la masuri restrictive noi Premierul Romaniei a vorbit ieri despre limita maxima . continuă pe Playtech

Adio, vacanta de vara! Ludovic Orban, anuntul momentului: Putem sa le amanam, tinerii au toata viata inainte

Ludovic Orban le-a transmis ieri seara romanilor un mesaj de interes general. Chiar daca e vara si suntem dornici de mers in vacante, premierul ne recomanda sa evitam anumite locuri care reprezinta posibile focare de infectie. De asemenea, acesta insista ca romanii care vor neaparat in vacanta sa mearga in Romania. Nu merg in vacanta .

Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei. Mihai Bobonete a facut anuntul trist

Indragitul actor Mihai Bobonete a facut anuntul trist! Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei de coronavirus. Ce se intampla cu serialul Las Fierbinti, din cauza pandemiei Filmarile pentru seriale au fost sistate in martie, odata cu decretarea starii de urgenta. Printre productiile afectate s-a numarat si Las Fierbinti, lucru care a .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Unitatea modulara de la Spitalul Elias va putea primi pacienti

Spitalul Elias din Capitala va putea primi, de martea viitoare, pacienti la terapia intensiva, a anuntat Ludovic Orban, dupa vizitarea spitalului modular de la Spitalul de Urgenta Elias.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, la Spitalul modular pentru pacientii cu COVID-19, ridicat in curtea Spitalului Elias: Speram ca, de marti dimineata, sa poata primi pacienti care necesita internarea la ATI (FOTO, VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, in cadrul unei vizite la Spitalul Modular pentru pacientii cu COVID-19, construit in curtea Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti, ca dincolo de.

Ludovic Orban anunta ca se cauta solutii pentru suplimentarea locurilor din sectiile de ATI: Una dintre variante reinchiderea Spitalului Colentina pentru pacientii non-COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca se cauta solutii pentru pacientii cu coronavirus care au nevoie de terapie intensiva, in conditiile in care seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

Ludovic Orban, despre deschiderea scolilor in toamna: E clar ca trebuie redus numarul de elevi dintr-o clasa

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a fost constituit un grup interministerial in care au fost pregatite mai multe scenarii pentru deschiderea scolilor, in toamna, dar considera necesara reducerea numarului de elevi dintr-o clasa.

Ludovic Orban, despre noul an scolar: Trebuie redus numarul de elevi dintr-o clasa

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a fost constituit un grup interministerial in care au fost pre.

Lovitura pentru Meghan Markle si Printul Harry. Anuntul trist in presa din Anglia

Viata fostilor Ducii de Sussex a ajuns sa nu mai cantareasca atat de greu in randul celor care, odinioara, erau interesati chiar si de cele mai mici detalii. S-ar putea spune chiar ca Printul Harry si Meghan Markle au ajuns la reduceri. De ce, aflati in paragrafele urmatoare. Lovitura pentru Meghan si Printul Harry Aceasta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )