Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nelu Tataru, anunt infricosator despre revenirea la starea de urgenta: Traim un alt episod pe care nu l-a dorit nimeni

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, anunt infricosator despre revenirea la starea de urgenta: Traim un alt episod pe care nu l-a dorit nimeni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit in cursul serii de joi despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri. Potrivit acestuia, numarul testelor pozitive nu este o surpriza, avand in vedere toti factorii care au condus la transmiterea comunitara accentuata. O parte din vina o avem cu totii Nelu Tataru a intrat in direct, printr-o convorbire . continuă pe Playtech

Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani. Ce se va intampla in tara

Romania, la momentul in care scriem acest articol, a ajuns la 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la infectarea cu COVID-19, iar lucrurile o iau pe o panta ascenendeta de crestere a cazurilor. Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani in aceasta situatie, autoritatile parca au pierdut de sub control totul si sunt in .

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, despre vaccinurile anti-COVID-19: Am facut solicitare pentru 50% din populatia Romaniei

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a oferit noi informatii despre testarea pentru depistarea COVID-19 si achizitionarea unui ser, care ar putea ajunge in Romania. Suntem in acei pasi in care reasezam.

Ludovic Orban, anuntul trist despre revenirea la starea de urgenta: in mod clar, de acum incolo se aplica legea

Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de luni conditiile in care restrictiile zonale vor fi reintroduse. De asemenea, premierul a vorbit si despre cei aproape 1000 de pacienti testati pozitiv, care au cerut sa fie externati sau au refuzat internarea. Cand vom reveni la masuri restrictive noi Premierul Romaniei a vorbit ieri despre limita maxima .

Digi 24: Avertismentul lui Nelu Tataru: Daca unii dintre noi vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge si la starea de urgenta!

Ministrul Nelu Tataru a transmis, joi seara, un avertisment dur: Romania ar putea ajunge in situatia disperata care, acum cateva luni, se inregistra in Italia sau Spania.

Nelu Tataru a explicat care ar fi cea mai grava situatie pentru Romania. Ce este pragul rosu

Nelu Tataru a transmis, joi seara, un avertisment dur pentru cetatenii romani. Tara noastra ar putea ajuge la situatia disperata in care se aflatu, acum cateva luni, Italia si Spania. Mai mult, starea de urgenta ar putea reveni, daca unii dintre noi vor incerca si vor vrea cu tot dinadinsul, dupa cum spune oficialul. Acesta .

Nelu Tataru ii raspunde lui Mihai Gadea: cand vom ajunge la acea stare de urgenta!

Nelu Tataru a intervenit printr-o convorbire telefonica in emisiunea Sinteza Zilei de joi, unde a vorbit despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri de coronavirus din ultima vreme.

Nelu Tataru, vizita de urgenta la DSP Bucuresti, dupa ce o angajata a fost confirmata cu Covid-19, iar sefa institutiei a refuzat izolarea si testarea subalternilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, miercuri seara, ca va face o vizita de urgenta la Directia de Sanatate Publica din Bucuresti, dupa ce o angajata - cadru medical - a fost confirmata cu Covid-19, iar conducerea institutiei a refuzat sa ia masurile specifice de teama ca va bloca activitatea.

Traian Basescu, anunt uluitor despre starea de urgenta: N-as fi ridicat-o mai devreme de 15 iunie. Semnalul de alarma lansat de fostul presedinte

In pofida tuturor recomandarilor, continuam sa batem record dupa record. Peste 1. 000 de cazuri noi de COVID-19 intr-o singura zi. Alerta maxima se intampla la aproape trei saptamani de cand Curtea Constitutionala a hotarat ca oamenii nu sunt obligati sa stea internati doar in baza unui ordin de ministru. De atunci, mii de pacienti Covid .

NELU TATARU: Pragul rosu este sa avem 2.000 de cazuri in terapie intensiva, ceea ce nu vad previzibil in acest moment

Ministrul Nelu Tataru a vorbit si despre cel mai grav scenariu in criza coronavirusului, cel in care numarul de pacienti din terapie intensiva ar ajunge la 2. 000, cat este numarul de paturi de ATI pentru pacientii in stare grava.

Nelu Tataru, despre structura modulara de la Spitalul Elias: Poate fi functionala, mai ramane sa detasam personalul

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca structura modulara de la Spitalul Elias poate fi functionala de maine si ca ramane sa fie detasat personalul medical.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )