Libnet.ro
UNICEF

19:17

Simona Halep, decizie surpriza la Praga. De ce a facut asta

Playtech Playtech,
Simona Halep, decizie surpriza la Praga. De ce a facut asta

Simona Halep a ajuns la Praga, unde se pregateste pentru revenirea in circuitul WTA, dupa o pauza de sase luni. Este o competitie de nivel International, printre cele mai slabe la care participa romanca. Dar in conditiile unui program dat peste cap de pandemia de coronavirus, Halep asteapta cu nerabdare sansa de a juca. Ba . continuă pe Playtech

Cand joaca Simona Halep primul meci la WTA Praga. Programul complet al competitiei

Simona Halep revine in circuitul WTA, dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus. Jucatoarea din Romania s-a inscris pentru turneul de categorie International, de la Praga. Meciurile de pe tabloul principal la competitia din Cehia vor incepe luni, 10 august. Halep este inscrisa atat in proba de simplu cat si in .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 1 la Praga! Posibil duel cu o romanca in runda a doua

UPDATE, ora 16:40 Simona Halep o va infrunta pe Polona Hercog in turul 1 la Praga. Este a treia confruntare directa dintre cele doua, iar Simona s-a impus in precedentele doua. in 2019, Halep a invins-o pe Hercog la Miami si la Eastbourne, de fiecare data in trei seturi. Slovena, locul 45 WTA, s-a .

Simona Halep, primele meciuri dupa sase luni de pauza! Cine transmite turneul WTA de la Praga

Pentru fanii tenisului si ai Simonei Halep, asteptarea se incheie saptamana viitoare. Dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus, jucatoarea de pe locul 2 mondial revine in circuit. Va juca in turneul WTA International de la Praga. Simona s-a inscris atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu .

Cine transmite la TV turneul WTA de la Praga! Simona Halep, primele meciuri dupa sase luni de pauza!

Pentru fanii tenisului si ai Simonei Halep, asteptarea se incheie saptamana viitoare. Dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus, jucatoarea de pe locul 2 mondial revine in circuit. Va juca in turneul WTA International de la Praga. Simona s-a inscris atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu .

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Praga

Sambata a avut loc tragerea la sorti a partidelor de pe tabloul principal de la Praga, turneu WTA care debuteaza pe 10 august si la care Simona Halep este principala favorita.

WTA Praga: Simona Halep si-a aflat adversara din turul intai

Simona Halep, locul 2 mondial si principala favorita, va evolua contra sportivei slovene Polona Hercog, locul 45 mondial, in primul tur al turneului de la Praga.

Simona Halep, despre participarea la US Open: Nu stiu inca, nu am decis Romanca va juca si in proba de dublu la Praga

Simona Halep a plecat, vineri, spre Praga, unde va participa la turneul WTA de saptamana viitoare si a afirmat ca inca nu a decis daca va participa la US, desi, in conditiile actuale, cel mai probabil nu va merge in SUA.

Simona Halep a plecat la Praga cu stresul pandemiei

Jucatoarea Simona Halep a plecat, vineri, spre capitala Cehiei, acolo unde va evolua din 10 august la primul turneu dupa intreruperea circuitului WTA pe motiv de pandemie.

Simona Halep, optimista inaintea revenirii in circuitul WTA! Ce spune despre participarea la US Open

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep, a plecat, vineri, spre Praga, unde va fi principala favorita la castigarea turneului ce se va desfasura saptamana viitoare.

Numeroase restrictii pentru Simona Halep! Anuntul facut de organizatorii US Open

Simona Halep a decis in ultimul moment sa se inscrie la US Open 2020, competitie care va avea loc in perioada 31 august 13 august. Romanca va astepta pana aproape de startul competitiei pentru a decide daca va face deplasarea la New York. in cazul in care nu se retrage in ultima clipa, Halep .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2798 seconds )