Libnet.ro
UNICEF

06:15

Veste uriasa despre Vulpita. Cum se simte acum si cand revine Acces Direct

Playtech Playtech,
Veste uriasa despre Vulpita. Cum se simte acum si cand revine Acces Direct

Trista telenovela legata de Vulpita si Viorel, infectati cu noul coronavirus, pare ca ajunge la final. Iata care este starea lor de sanatate, dar si ce informatii exista despre revenirea lor pe micul ecran, la Acces Direct. Cum se simte Vulpita de la Acces Direct Pentru ca multa lume se intreaba ce fac sotii Stegaru, . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, veste uriasa despre vaccinul anti-COVID-19. Cand va ajunge in Romania

Anunt important pentru milioane de romani. in urma cu putin timp, Alexandru Rafila a anuntat ca Romania se afla printre tarile in care urmeaza sa se faca studii clinice pentru vaccinurile dezvoltate de marile companii. De asemenea, reprezentantul Romaniei la OMS a dezvaluit si cand va ajunge in tara vaccinul anti-COVID-19 pentru a putea fi .

Veste uriasa pentru toti romanii cu credite la banca. Cel mai mic ROBOR din ultimii 2 ani

Astazi, indicele ROBOR la trei luni a scazut la 2,04%, de la 2,05%, si a atins cea mai mica valoare din martie 2018 si pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei. in functie de acest indice sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei. Ce decizie au luat specialistii BNR, aflati .

Ultima ora. Veste bomba despre cresterea pensiilor: Vor imprumuta bani si vor da mai mult de 15 la suta

Traian Basescu a vorbit in cursul serii de marti despre majorarea pensiilor. Acesta considera ca un procent de 40% ar fi fost mult prea mare si in lipsa contextului pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, fostul presedinte considera ca pensionarii vor primi mai multi bani de la stat, daca guvernantii vor obtine imprumuturi consistente. Ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )