Libnet.ro
UNICEF

23:45

Acer Predator Triton 500 (2020) - Mai mult decat un upgrade de hardware (TECH REVIEW)

Adevărul Adevărul,
Acer Predator Triton 500 (2020) - Mai mult decat un upgrade de hardware (TECH REVIEW)

Triton 500 ramane unul dintre cele mai puternice laptop-uri pe care le-am testat pana acum, fiind un adevarat campion la capitolul cifrelor, si una dintre cele mai bune variante pentru gaming daca vrei un laptop premium din aceasta nisa. continuă pe Adevărul

Croitoru, BNR: Recesiunea va fi mai mare decat in 2009. Cresterea pensiilor ar fi dezastruoasa

Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu, a analizat situatia economica a Romaniei in contextul pandemiei, concluzia fiind ca recesiunea va fi mult mai accentuata decat cea din precedenta criza economico-financiara.

Mihai Teja vrea mai mult dupa trei victorii la rand: Le-am spus si baietilor de ce nu

FC Voluntari e pe cai mari de la reluarea campionatului, cu trei victorii din tot atatea meciuri, iar antrenorul Mihai Teja spune ca isi doreste chiar mai mult de atat.

Anomalie la ANAF! Platesti mai mult daca esti cu taxele la zi decat daca ai intarzia. Cum este posibil

Cetateanul C va prezinta astazi o anomalie a sistemului fiscal de la noi romanii care isi platesc taxele la timp ajung sa dea mai multi bani statului decat cei care intarzie achitarea darilor.

Razboiul digital 2.0 al Chinei este mult mai insidios decat cel al Rusiei - interviu cu Nicolae Tibrigan, expert in analiza razboiului informational

Razboiul informational va deveni si mai dur in conditiile unui ecosistem informational suprasolicitat de naratiuni strategice care, efectiv, s-ar putea sa ne copleseasca daca nu ne mobilizam din timp, a declarat intr-un amplu interviu pentru HotNews. ro Dr. Nicolae Tibrigan, expert al Laboratorului pentru Analiza Razboiului Informational si Comunicare Strategica LARICS). Acesta a vorbit despre o colaborare intre China si Rusia, in sensul ca strategii chinezi invata din experienta fabricilor de troli militarizate, iar cei rusi devin mult mai interesati acum sa preia modelul de diplomatie publica chineza pentru a-i construi Rusiei o imagine pozitiva la nivel international. Vezi cum profita China de criza COVID-19 si cum este afectata Romania de acest razboi informational.

Atentie la ce banca depuneti banii! Ati putea ramane cu mai putin decat ati depus! Cu cat au scazut dobanzile

Mare atentie cand depuneti banii la banca! V-ati putea trezi in situatia in care aveti mai putin bani decat ati depus! Criza provocata de pandemia cu coronavirus a dus la scaderea dobanzilor la depozite.

Vanzarile online vor creste cu circa 28% in 2020 fata de 2019, pe fondul pandemiei (studiu)

Vanzarile online de produse fizice cu amanuntul au inregistrat cresteri semnificative, iar la finele lui 2020 vor fi cu 28% mai mari decat in 2019, pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19 si de perioada de izolare, arata retail. ro. Valoarea acestora se va situa la aproape 5,5 miliarde de euro, conform estimarilor companiei de consultanta in management Horvath Partners, facute atat pe baza propriilor observatii din piata, cat si a statisticilor Eurostat si GPeC. Reprezentantii Horvath Partners prognozeaza ca vanzarile online isi vor continua cresterea si in 2021, cand vor atinge o valoare de 6,5 miliarde euro, cu 18% mai mult decat in 2020, se arata intr-un comunicat de presa.

Trucuri Windows 10: cum ascunzi repede ce ai pe ecran si ajungi la desktop, in mai multe feluri

Cand se ascunde seful in spatele tau la birou, nu iti doresti nimic mai mult decat sa iti ascunzi toate ferestrele si sa para ca lucrezi. in acest scop, ai mai multe optiuni si ar.

Cum sa iti aduca site-ul tau de prezentare mai multe rezultate

Pentru o afacere, un site de prezentare este printre cele mai importante unelte pe care le poti folosi pentru a-ti crese numarul de clienti si vanzarile. Este mai mult decat o carte de vizita pentru ca in loc sa-l trimiti tu fiecarui potential client in parte, prin tehnici moderne de optimizare poate deveni vizibil pe cont propriu si castiga astfel audienta.

Cel mai rapid telefon din 2020 ajunge online: de ce este mai bun decat iPhone 11 Pro si Galaxy S20

Cand vine vorba de performanta bruta, cele mai rapide telefoane din piata nu vin niciodata de la Apple sau Samsung, iar asta se va intampla si in 2020 dupa lansarea gadgetului de mai.

Digi |RCS-RDS ofera asta gratuit, dar clientii nu stiu. Optiunea e mai tare decat ce da Google sau altii

Digi |RCS-RDS si-a diversificat de-a lungul timpului oferta de produse oferite clientilor. Si unele dintre ele sunt date gratuit, chiar daca multi nu stiu asta. Daca ai internet de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )