Libnet.ro
UNICEF

22:30

Disintegration - Concept bun, executia putea straluci mai mult (GAME REVIEW)

Adevărul Adevărul,
Disintegration - Concept bun, executia putea straluci mai mult (GAME REVIEW)

Disintegration are ghinionul de a se fi lansat in cam aceeasi perioada cu poate cel mai asteptat joc din acest an, fiind astfel trecut cu vederea de multi. Eu l-am jucat insa, si in randurile urmatoare puteti citi parerea mea despre acest hibrid RTS-FPS. continuă pe Adevărul

Mult mai mult ecran, prea putina miscare - Cum au fost afectati copiii de perioada de izolare

Studii citate de publicatia Le Monde arata ca in timpul perioadei de izolare, cand au fost active multe restrictii de miscare, copiii au petrecut mult mai mult timp in fata diverselor ecrane si s-au miscat mai putin. Timpul de lectura a crescut si el, insa nici de departe atat de mult precum cel de ecran.

STUDIU 2CHECKOUT, PE GLOB: Vanzarile au scazut la mai mult de jumatate dintre comerciantii online

Peste jumatate 60%) dintre comerciantii online sustin ca incetinirea vanzarilor reprezinta cea mai importanta provocare cu care se confrunta, iar scaderea vanzarilor este estimata a avea loc in mai multe domenii si pe mai multe piete, potrivit unui studiu efectuat pe plan international referitor la impactul COVID-19 asupra afacerilor digitale, conform Agerpres.

Nu consumati niciodata aceste alimente pe canicula! Va fac mai mult rau decat bine

Canicula face noi victime! Camerele de garda ale spitalelor s-au aglomerat din cauza urgentelor cauzate de caldura excesiva. Medicii ii atentioneza pe varstnici si copii sa nu se expuna la temperaturi ridicate, deoarece sunt cei mai predispusi riscului de imbolnavire. Cum ne putem proteja si face fata caldurii ne spune nutritionistul Lygia Alexandrescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )