Libnet.ro
UNICEF

08:45

Omate Rise este cel mai ieftin smartwatch cu SIM

Playtech Playtech,
Omate Rise este cel mai ieftin smartwatch cu SIM

Intr-o perioada in care a crescut semnificativ popularitatea dispozitivelorcu Android Wear, Omate Rise foloseste o versiune completa de Android si are si functie de telefon. De-a lungul anilor, am vazut multe ceasuri cu functie de telefon si acces la internet prin 3G. Acelea nu erau insa foarte sprintene, iar ecranul mic nu facilita interactiunea cu [] Omate Rise este cel mai ieftin smartwatch cu SIM Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

SyncPhone este cel mai mic hibrid PC/smartphone care merge cu Windows 10

Daca va imaginati ca ma refer la Windows 10 Mobile, va inselati. SyncPhone va putea rula Windows 10 versiunea de PC ca o extensie pentru sistemul de operarede pe desktop. Iar aici nu este vorba de Continuum, unde o parte din activitatea de pe un desktop se poate prelua pe un mobil echipat cu Windows [] SyncPhone este cel mai mic hibrid PC/smartphone care merge cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FMI a decis includerea yuanului in cosul drepturilor spreciale de tragere (DST) de la 1 octombrie 2016. Este cel mai important eveniment in sistemul monetar international de la lansarea EURO in 1999 (economist sef)

FMI a decis includerea YUAN-ului in cosul drepturilor spreciale de tragere DST) de la 1 octombrie 2016. Renminbi devine a treia moneda in acest cos, cu o pondere de 10. Este cel mai important eveniment in sistemul monetar international de la lansarea EURO in 1999, cu implicatii pozitive pentru economia mondiala si sistemul financiar global, scrie economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu, intr-un raport transmis miercuri, investitorilor. Autoritatile de la Beijing incearca sa creasca utilizarea yuanului in schimburile internationale, pentru a reflecta statutul Chinei de a doua economie mondiala. Unii analisti preconizeaza chiar ca intr-o zi moneda chineza ar putea rivaliza cu dolarul american, care, in prezent, este valuta de referinta la nivel mondial.

Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014/2015 din Spania. Cui i-a dedicat premiul

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a fost desemnat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul 2014/2015. El a castigat si premiul pentru cel mai bun atacant, in timp ce tehnicianul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a fost numit cel mai bun antrenor.

Lionel Messi, cel mai bun jucator al sezonului 2014-2015 din Primera Division

Lionel Messi a fost votat, luni seara, cel mai bun jucator din campionatul Spaniei sezonul 2014-2015), el castigand de asemenea si titlul de cel mai bun atacant. Luis Enrique s-a impus la categoria cel mai bun antrenor.

Cel mai mare fond de pensii din lume a avut in trimestrul trei cel mai prost rezultat de dupa 2008

Fondul de pensii de stat din Japonia, cel mai mare de acest fel din lume, a inregistrat cel mai slab rezultat trimestrial incepand din 2008, dupa ce valoarea activelor a scazut cu 64 miliarde dolari in trimestrul al treilea, in contextul turbulentelor.

Somajul, la cel mai mic nivel din 2012, in zona euro

Rata somajului a scazut in zona euro la 10,7%, in luna octombrie, si a atins cel mai mic nivel din ianuarie 2012, conform datelor Oficiului European de Statistica EUROSTAT).

Ce l-a impresionat cel mai mult pe Dacian Ciolos la parada de 1 Decembrie

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, la Palatul Victoria, ca la parada militara de 1 Decembrie l-a impresionat cel mai mult momentul cand a fost invitat la o fotografie cu veteranii de razboi, ranitii, vaduvele si copiii celor care si-au pierdut viata la datorie.

Cel mai atragator smartphone cu Windows 10 a fost introdus in Japonia

Daca noile terminale high end cu Windows 10 lansate de Microsoft nu va multumesc, NuAns Neo s-ar putea sa fie gadgetul perfect pentru voi. Cei de la Microsoft au investit foarte mult timp si bani in Windows 10 Mobile, versiunea pentru smartphone-uri a celui mai nou sistem de operare iesit din Redmond. Desi nu ne-am [] Cel mai atragator smartphone cu Windows 10 a fost introdus in Japonia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noul Exynos 8890 ar putea fi cel mai performant procesor

Noul procesor Exynos 8890 de la Samsung a obtinut un scor de exceptia pe AnTuTu. Samsung se pare ca va ramane in randul celor mai importanti producatori de procesoare de pe piata si anul viitor, odata cu lansarea celui mai nou model din seria Exynos. Dintre cele opt nuclee, patru sunt personalizate si se bazeaza [] Noul Exynos 8890 ar putea fi cel mai performant procesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Urmatorul mare razboi va fi, cel mai probabil, cibernetic

In secolul XXI, expertii sunt de parere ca razboaiele nu vor mai cauza distrugeri in teren si vieti pierdute, ci vor afecta sistemele informatice ale oponentilor. Cercetatorul american Dan Kuehl, din cadrul Universitatii Nationale Americane de Aparare, a definit razboiul informatic ca fiind conflictul dintre doua sau mai multe grupuri de persoane, purtat in totalitate [] Urmatorul mare razboi va fi, cel mai probabil, cibernetic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2253 seconds )