Libnet.ro
UNICEF

17:15

Terenuri la suprapret: Cati bani va primi Codrin Stefanescu de la primaria Bucuresti

Playtech Playtech,
Terenuri la suprapret: Cati bani va primi Codrin Stefanescu de la primaria Bucuresti

Codrin Stefanescu este secretar general PSD, iar in urma unei investigatii Rise Project, a iesit la iveala o vanzare iminenta catre primaria Capitalei. Cu nu mai putin de patru milioane de euro va vinde Stefanescu de la PSD cateva hectare de pamant catre primaria Bucuresti. Motivul achizitiei are legatura cu extinderea Bulevardului Timisoara pana la [] . continuă pe Playtech

Terenuri la suprapret: Cati bani va primi Stefanescu de la primaria Bucuresti

Codrin Stefanescu este secretar general PSD, iar in urma unei investigatii Rise Project, a iesit la iveala o vanzare iminenta catre primaria Capitalei. Cu nu mai putin de patru milioane de euro va vinde Stefanescu de la PSD cateva hectare de pamant catre primaria Bucuresti. Motivul achizitiei are legatura cu extinderea Bulevardului Timisoara pana la [] .

Codrin Stefanescu vinde Primariei Capitalei cu 156 euro/mp un teren in Bucuresti pe care l-a cumparat cu 6,7 euro/mp

Liderul PSD, Codrin Stefanescu, va vinde Primariei Capitalei cu 156 euro pe metru patrat un teren de 3,18 hectare pe care l-a cumparat cu mai multi ani in urma cu 6,7 euro pe metru patrat si care n-ar fi trebuit niciodata sa ajunga in circuitul civil.

Primaria Capitalei, despre exproprierile de care ar fi urmat sa beneficieze si Codrin Stefanescu: Documentatia nu mai este valabila, nu a fost acordata nicio despagubire

Primaria Capitalei sustine ca procedura de expropriere a unor terenuri pentru extinderea Bulevardului Timisoara a fost aprobata in 2013, pentru 87 de terenuri ai caror proprietari ar fi urmat sa fie despagubiti cu peste 68 de milioane de euro, dar ca nu a fost continuata si nu a fost facuta nicio plata cu titlu de despagubire. Municipalitatea mai spune ca acest proiect nu este prevazut in Planul Anual de Achizitii Publice pentru 2019, ca documentatiile tehnice initiale nu mai sunt valabile, iar aceste exproprieri pot fi posibile numai dupa ce se aproba din nou toata documentatia. Rise Project a scris ca secretarul general interimar al PSD, Codrin Stefanescu, se pregateste sa incaseze 4 milioane de euro de la Primaria Capitalei prin vanzarea cu 156 euro/mp a unui teren cumparat cu 6,7 euro/mp.

Rise Project: Codrin Stefanescu ar putea primi 4 milioane de euro pentru un teren scos ilegal din proprietatea comuna si pe care l va vinde Primariei Capitalei

Secretarul general interimar al PSD, Codrin Stefanescu, se pregateste sa incaseze 4 milioane de euro de la Primaria Capitalei prin vanzarea cu 156 euro/mp a unui teren cumparat cu 6,7 euro/mp, scrie Rise Project.

CODRIN STEFANESCU: PSD, cel mai vanat partid din tara noastra

PSD este, la ora actuala, partidul cel mai vanat din tara noastra, dupa ce 1. 187 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali se afla intr-o forma de ancheta, a declarat, astazi, la Resita, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

PSD pregateste marea lovitura! Codrin Stefanescu: Nu dam inapoi pe AMNISTIE

PSD nu renunta la ordonanta de urgenta pe gratiere si amnistie! O spune chiar secretarul general al partidului Codrin Stefanescu care numeste PSD drept cel mai vanat partid si ii cere lui Tudorel Toader.

Codrin Stefanescu: Iohannis insista sa demonstreze ct de stupida e abordarea de la Cotroceni

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis insista sa demonstreze tuturor romanilor cat de ilogica si de stupida este abordarea de la Cotroceni si ca solicitarea cazierelor judiciare este una aberanta, relateaza Mediafax.

Codrin Stefanescu: Decizia CCR, logica si foarte normala intr-un stat democratic

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri, ca decizia CCR referitoare la protocoale este una logica si foarte normala, dar trebuie urmata o decizie, o ordonanta sau o hotarare ca.

Radu Banciu, dupa afirmatiile lui Codrin Stefanescu: Sunteti doar un impostor! Este mesajul unor tampiti care incearca sa ii manipuleze pe cetateni (VIDEO)

Radu Banciu a penalizat in termeni duri, in editia de luni a emisiuni Lumea lui Banciu, interventia lui Codrin Stefanescu, in care secretarul general PSD sustine ca dupa alegerile prezidentiale Romania va.

Codrin Stefanescu: in acest an Romania va avea un presedinte care va fi roman, neafiliat intereselor de grup straine

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca noul presedinte al Romaniei va fi unul roman si neafiliat intereselor straine, fara a preciza daca PSD si ALDE vor avea sau nu candidat comun.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )