Libnet.ro
UNICEF

22:30

Robotii cu creier de insecta sunt cel mai nou experiment al cercetatorilor

Playtech Playtech,
Robotii cu creier de insecta sunt cel mai nou experiment al cercetatorilor

Interesul oamenilor de stiinta in ceea ce priveste dezvoltarea inteligentei artificiale a crescut semnificativ. Drept urmare, acestia si-au extins aria si au inceput sa se inspire de la. continuă pe Playtech

VIDEOREPORTAJ Cum arata cel mai nou spital construit de la zero de statul roman: Nimeni nu credea ca va fi gata in 30 de luni

Un spital nou, construit de la zero la normele europene din 2019, cu circuite medicale gandite astfel incat sa elimine riscul aparitiei infectiilor nosocomiale si dotat cu aparatura de top. in plus, noul spital promite sa aiba grija si de relaxarea viitorilor pacienti: la intrare te intampina un imens acvariu cu pesti, muzica se aude in surdina, peretii fiecarei sectii sunt vopsiti intr-o culoare vesela, dar diferita lila, galben, verde deschis), exista loc de joaca pentru copii, iar in curand va fi si internet wireless. Poate parea greu de crezut, dar vorbim despre cel mai nou spital construit de la zero de statul roman.

Bihor: Cel mai rapid pianist din lume, Havasi Balazs, debuteaza in aer liber la Oradea

Pianistul si compozitorul ungar Havasi Balazs isi face debutul in aer liber cu cel mai nou concert s.

Champions League: Barcelona vs Inter, cel mai tare duel al serii - Programul televizarilor

Dupa ce au remizat in primele meciuri din faza grupelor Champions League, Barcelona si Inter se infrunta pe Camp Nou, in ceea ce se anunta a fi cea mai interesanta partida a serii. Echipa lui Antonio Conte este lider in Serie A, cu sase victorii din tot atatea etape disputate. De partea cealalta, catalanii nu se bucura de cel mai bun start de sezon in La Liga sunt pe locul 4, cu 13 puncte dupa sapte etape).

RECORD IMOBILIAR: Cum arata cel mai SCUMP apartament din Bucuresti, vandut cu 8 MILIOANE EURO! (GALERIE FOTO)

Un nou record de pret a fost atins pe piata imobiliara din Capitala. Cel mai scump apartament din Bucuresti se afla in noul complex rezidential din cartierul Floreasca, alcatuit din trei turnuri cu apartamente.

Business report: Record negativ: Romania - cel mai redus consum de gaze din istoria moderna; De ce sunt de vina pentru preturile mari la energie chiar functionari ai statului roman; Cati bani pierzi daca ii tii la banca

Ce a vazut un manager de top din HR-ul Microsoft la piata de talente romaneasca: Nu stiu cum ati facut. Pe LinkedIn, 21% dintre femeile din Romania au abilitati si pregatire tehnica. in alte tari observam. Statele lumii nu-si mai tin rezervele in dolari. Moneda din Asia care a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii. Ponderea dolarului american in rezervele valutare mondiale.

Pregatiri pentru cel mai mare pelerinaj religios din Romania

Mai sunt doua saptamani pana la cel mai mare pelerinaj religios din Romania. in asteptarea sutelor de mii de credinciosi, la Iasi, hotelurile si pensiunile sunt deja rezervate. Hotelierii spun ca nu au marit tarifele pentru credinciosii care vor veni la cel mai mare pelerinaj religios din tara, asta desi gradul de ocupare este de 85%.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sexy femei din zodiac

Femeile sunt frumoase si gingase prin definitie. Caracteristica care le defineste cel mai bine este delicatetea, fragilitatea. insa, ceea ce le diferentiaza este un anumit stil vestimentar, un mod de.

Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, dar si cel mai bogat are multe motive pentru care sa fie apreciat. Sotia culturistului pare pare sa faca parte din ingerii casei de moda Victorias Secret. Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie Martyn Ford 37 de ani) actor, instructor de fitness, .

Academia Copiilor, cel mai mare proiect educational din Romania. Cursurile gratuite se desfasoara pe parcursul unui intreg an scolar

Cel mai mare proiect educational din Romania, Academia Copiilor Sector 2, si-a reinceput activitatea. Succesul impresionant al elevilor ajutati anul trecut de sute de profesori a dus la dublarea numarului de copii.

Ea e castigatoarea Miss BumBum. Cum arata tanara cu cel mai frumos posterior din lume

Cel mai frumos posterior din lume a fost desemnat in Mexic. Concursul Miss Bum Bum a fost castigat de un model Playboy din Brazilia. Pe numele ei Suzy Cortez, tanara in varsta de 29 de ani este practicanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )