Libnet.ro
UNICEF

01:05

Black Friday pentru companii: magazinul care face orice pentru a fi relevant

Playtech Playtech,
Black Friday pentru companii: magazinul care face orice pentru a fi relevant

Black Friday se transforma anual in diverse moduri, iar anul acesta a venit randul ca un retailer sa porneasca o campanie dedicata companiilor. Black Friday pentru companii este ultima gaselnita pe care un retailer roman din piata online o propune clientilor. Acesta a anuntat in urma cu o saptamana ca va avea trei runde de []. continuă pe Playtech

Black Friday pentru joburi la cel mai mare targ de cariere online

Black Friday pentru joburi se va desfasura in perioada 30 octombrie - 12 noiembrie. Circa 5. 000 de joburi in IT, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Financiar-Bancar, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Auto, Retail si Turism sunt.

evoMAG organizeaza Black Friday si pentru companii: ce produse sunt la oferta

EvoMAG a anuntat astazi a doua runda de reduceri la Black Friday 2017, in perioada 7 14 noiembrie, companiile urmand sa beneficieze si ele de reduceri si sa primeasca livrare gratuita la produsele comandate. Astfel, in campania Black Friday.

Magazinul tau online este pregatit pentru Black Friday? Iata 10 recomandari utile pentru o campanie de succes

Black Friday este o oportunitate mult asteptata pentru a dezvolta vanzari masive in magazinul tau online. Fie ca este construit cu woocomerce, magento, prestashop sau alte platforme in care ai incredere, recomandarile noastre te vor ajuta sa iti pregatesti cu succes site-ul pentru aceasta zi ca sa faca fata valului de vanzari accelerate.

eMAG reduceri ca de Black Friday la electrocasnice. 10 produse cu preturi foarte mici

EMAG reduceri electrocasnice. Magazinul online emag. ro are reduceri ca de Black Friday la numeroase tipuri de electrocasnice.

China are un Black Friday care face planeta invidioasa

Black Friday e in Romania pe 17 noiembrie, dar inainte de acest moment China are un eveniment cu adevarat imens. Black Friday va fi in aproape doua saptamani. Americanii au Black Friday in ultima vineri, la noi e putin mai devreme, pentru ca 1 decembrie e zi libera. In Romania, Black Friday se va desfasura mai ales pe 17 noiembrie, dar vor fi magazine care o vor tine o luna in reduceri si in diverse campanii. Totusi, nu vor putea fi comparate cu ce are China in loc de Black Friday, scrie Playtech. ro.

De ce cresc preturile inainte de Black Friday si cum poti sa te feresti de aceasta practica

Cel mai asteptat eveniment de shopping din intreaga lume, Black Friday, care are loc in acest an in Romania pe 17 noiembrie, vine cu reduceri la mii de produse, dar si cu o serie de practici mai putin convenabile pentru consumatori. Printre acestea se.

Sfaturi pentru Black Friday 2017: Ghidul pentru clienti

Au ramas mai putin de doua saptamani pana la campania Black Friday 2017 . Pe 17 noiembrie 2017 se anunta cea mai mare campanie Black Friday de pana acum, astfel ca toti consumatorii trebuie sa tina cont de cateva sfaturi utile pentru a se bucura de o.

Black Friday 2017 la Flanco: cuptoare si plite incorporabile reduse cu pana la 44%

Retailerul Flanco a inceput deja Black Friday 2017, perioada promotionala ce se va desfasura pana pe 19 noiembrie. Flanco a anuntat discounturi de pana la 80% atat in online, cat si in cele 123 magazine fizice din toata tara. Am selectat pentru tine.

Cum au evoluat preturile la cele mai populare electronice si electrocasnice inainte de Black Friday

Nu rar, retailerii au fost acuzati ca maresc artificial preturile inainte de Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, care in 2017 va avea loc pe 17 noiembrie. Cititi in continuare cum au evoluat preturile in ultima jumatate de.

Black Friday vine cu reduceri si pentru pasionatii de fotografie

Daca esti pasionat de fotografie si ai vrea sa-ti schimbi aparatul, sau ai vrea sa adaugi unul sau mai multe obiective colectiei tale, Black Friday e momentul potrivit. Pana la Black Friday mai e ceva mai mult de o saptamana, iar retailerii de pe piata din Romania au inceput deja sa se pregateasca pentru reduceri [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )