Libnet.ro
UNICEF

14:46

Cel mai bun jucator de Go se va infrunta cu Google DeepMind

Playtech Playtech,
Cel mai bun jucator de Go se va infrunta cu Google DeepMind

Oamenii au o noua sansa la victorie impotriva inteligentei artificiale, cel mai bun jucator de Go infruntandu-se cu Google DeepMind. Ke Jie este cel mai bun jucator de Go din lume, la momentul actual, iar acesta se va infrunta cu AlphaGo, de la DeepMind, intr-un meci cu trei runde, care va debuta pe 23 mai. continuă pe Playtech

Utile: Cum recunosti o persoana toxica; Cel mai bun exercitiu care te scapa de burta; De ce nu ar trebui sa te trezesti din somn ca sa mergi la toaleta.

9 remedii naturiste impotriva racelii care te ajuta sa te faci bine mai repede. Vremea schimbatoare si. Cinci reguli de baza cand suferi de insomnie. Insomnia, afectiune descrisa de.

Cum sa faci CEL MAI BUN COZONAC de Paste. RETETA ESTE FOARTE SIMPLA! Cu siguranta nu ai mai folosit acest ingredient, desi se regaseste in casa tuturor

Cozonacul e nelipsit de pe mesele romanilor de sarbatori. Asadar, daca tot se apropie Pastele ne-am gandit sa va oferim o reteta de cozonac cu alune si cacao, de o sa va lingeti pe.

Cel mai bun mic-dejun pentru a incepe o zi perfecta. Combinatii de alimente care pot fi pregatite si mancate foarte rapid

Multe persoane nu obisnuiesc sa ia micul dejun dimineata, insa medicii avertizeaza ca acest obicei nu este tocmai sanatos. Alimentele sunt combustibilul organismului si, daca alimentam la timp, masinaria functioneaza perfect.

Batalia pentru ecran: Samsung si Apple vs. LG si Google pentru cel mai bun OLED

Daca mai era o etapa in care panoul LCD sa dispara, atunci trecerea Apple la OLED e aceea. Sud-coreenii sunt cei care vor furniza pentru doi rivali.

Roger Federer ii da o lovitura grea lui Ion Tiriac. Elvetianul il arde la buzunar pe cel mai bogat roman

Elvetianul Roger Federer, poate cel mai bun jucator de tenis din toate timpurile, a luat o hotarare care nu-i cade deloc bine lui Ion Tiriac.

Patricia Tig a urcat pe cel mai bun loc al carierei. Ce pozitii ocupa romancele in clasamentul WTA

Patricia Tig urca incet dar sigur in clasamentul mondial. Ea si-a atins un nou maxim al carierei sipromite sa nu se opreasca aici.

Donald Trump: China va obtine un acord comercial mai bun cu Statele Unite daca va ajuta la rezolvarea problemei nord-coreene

China va obtine un acord comercial mai bun cu Washingtonul daca va ajuta la solutionarea dosarului nord-coreean, a scris marti Donald Trump pe contul sau de Twitter. in caz contrar, presedintele american spune ca tara sa este pregatita sa rezolve singura aceasta problema.

Cat a costat mormantul Ilenei Ciuculete! Locul de veci al regretatei artistei este cel mai spectaculos, dar si cel mai scump din cimitir (FOTO)

Ileana Ciuculescu are cel mai impunator mormant din Cimitirul Straulesti 2, mormant realizat din marmura alba si amplasat intr-un loc plin de verdeata. Este cimitirul care se distinge dinte.

Cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, avertisment pentru contributori

NN Pensii, cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din Romania, si-a avertizat in aceasta saptamana contributorii printr-un newsletter ca statul ar putea sa treaca la.

Cel mai important colegiu de arta din Banat, zugravit de mame pentru pregatirea olimpiadelor gazduite de liceu

Gazda, dupa multi ani, a doua olimpiade nationale interpretare instrumentala, vocala si studii teoretice si coregrafie), Colegiul National de Arta Ion Vidu din Timisoara, cel mai important colegiu de arta din Banat, este zugravit de parinti. in ultimii trei ani, liceul a inghitit peste 200. 000 de euro, bani de reparatii primiti de la bugetul local.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )