Libnet.ro
UNICEF

09:15

Theresa May anunta ca va demisiona daca acordul Brexit e votat. Urmatorul premier va defini relatia cu UE

Playtech Playtech,
Theresa May anunta ca va demisiona daca acordul Brexit e votat. Urmatorul premier va defini relatia cu UE

Premierul britanic, Theresa May, si-a anuntat colegii deputati din Partidul Conservator ca va demisiona inainte de inceperea unei noi runde de negocieri cu oficialii europeni privind Brexit. Informatia a fost transmisa prin biroul sau de presa. Theresa May a spus ca s-ar dori o noua abordare in relatia cu Uniunea Europeana, in conditiile in care [] . continuă pe Playtech

Theresa May anunta ca nu va ramane in post in urmatoarea faza a Brexitului

Theresa May a anuntat astazi ca nu va ramane in post in urmatoarea faza a Brexitului, relateaza BBC News.

ULTIMA ORA Theresa May va demisiona inainte de urmatoarea etapa a negocierilor pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May va demisiona inainte de urmatoarea etapa a negocierilor, a declarat un deputat conservator, citat de AFP.

Theresa May, ezitanta in strategia de Brexit

Ezitarile Theresei May de a-si prezenta din nou acordul divortului in vederea ratificarii de catre deputatii britanici alimentau duminica o atmosfera de criza si chiar de sfarsit al puterii conducatoarei conservatoare, inaintea unei saptamani cruciale a Brexitului, relateaza AFP, conform News. ro.

Theresa May a promis parlamentarilor pro-Brexit ca va demisiona daca vor vota acordul negociat de ea cu UE - presa

Theresa May le-a spus parlamentarilor conservatori care sunt in favoarea iesirii din Uniunea Europeana ca va demisiona daca vor vota in Parlament pentru acordul de Brexit negociat de ea, potrivit televiziunii ITV, citata de Reuters.

BREXIT! Theresa May promite ca va DEMISIONA. Care este conditia pusa de premierul britanic

Theresa May promite conservatorilor din Palrmanetul britanic ca va demisiona, cu conditia sa voteze pentru acordul de Brexit negociat cu reprezentantii UE. Premierul Marii Britanii a stabilit cu oficialii de la.

Theresa May va demisiona inainte de urmatoarea etapa a negocierilor pentru Brexit / Cine sunt favoritii la succesiune

Premierul britanic Theresa May a anuntat miercuri deputatii conservatori ca va demisiona inaintea urmatoarei etape a negocierilor privind Brexitul, potrivit unui comunicat al serviciului sau de presa.

Theresa May, presata sa plece din fruntea guvernului: Mai multi ministri pregatesc inlaturarea ei, pe fondul haosului privind Brexit-ul

Mai multi ministri importanti ai cabinetului britanic urmaresc sa o inlature pe Theresa May de la conducerea guvernului in urmatoarele zile, a scris sambata publicatia Sunday Times, deoarece strategia acesteia in privinta Brexitului este praf si pulbere. Pe de alta parte, potrivit unor surse din partidul conservator citate de BBC News, May ar putea obtine aprobarea asupra acordului, daca promite ca va demisiona.

Premierul din Marea Britanie si-a anuntat DEMISIA! Cand pleaca Theresa May din Downing Street

Theresa May, premierul din Marea Britanie, le-a promis parlamentarilor conservatori ca isi va da demisia inainte de urmatoarea faza a Brexitului daca acordul sau va trece de Parlamentul din arhipelag, potrivit Th.

Brexit: Theresa May spune ca nu exista suficient sprijin pentru un nou vot in Parlament asupra acordului de iesire din UE / Ea exclude scenariul unui Brexit fara acord

Premierul britanic Theresa May a declarat ca nu exista suficient sprijin din partea parlamentarilor pentru un nou vot pe tema acordului de Brexit negociat de Guvernul de la Londra cu UE, care a fost deja respins de doua ori de Parlamentul britanic, informeaza Mediafax citand BBC News.

Brexit: 11 ministri vor ca Theresa May sa plece din fruntea guvernului britanic

Mai multi ministri importanti ai cabinetului britanic urmaresc sa o inlature pe Theresa May de la conducerea guvernului in urmatoarele zile, a scris sambata publicatia Sunday Times, deoarece strategia acesteia in privinta Brexitului este praf si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )