Libnet.ro
UNICEF

17:15

Accident Ialomita. Ce i-a cerut tanara de 19 ani ranita grav Sorinei Pintea. Rugaminte cutremuratoare

Playtech Playtech,
Accident Ialomita. Ce i-a cerut tanara de 19 ani ranita grav Sorinei Pintea. Rugaminte cutremuratoare

O tanara de 19 ani, implicata in accidentul din Ialomita, a avut o rugaminte sfasietoare catre Sorina Pintea, ministrul Sanatatii. Ce i-a cerut tanara de 19 ani, implicata in accidentul groaznic din Ialomita, Sorinei Pintea Zece persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui accident rutier, cel mai grav inregistrat anul acesta . continuă pe Playtech

Ministerul Sanatatii: Tanara de 19 ani, ranita in tragedia de pe DN2A, in stare grava

Fata de 19 ani ranita sambata in accidentul rutier din judetul Ialomita, internata la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, este in continuare in stare grava, fiind intubata, informeaza duminica Ministerul SanatatiiMS).

Tanara de 19 ani ranita in carnagiul din Ialomita a fost transferata de la Slobozia la Bucuresti. Fata e intubata si stabila

Tanara de 19 ani ranita sambata dimineata in accidentul rutier care a avut loc in judetul Ialomita a fost transferata de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala. Potrivit informatiilor.

Carnagiu in Ialomita. Tanara de 19 ani adusa la Spitalul Bagdasar-Arseni este in stare foarte grava

Tanara de 19 ani ranita sambata dimineata in accidentul rutier care a avut loc in judetul Ialomita si care a fost transferata de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni este in stare foarte grava,.

O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Ialomita. Care e starea celorlalte victime

O tanara de 19 ani, implicata in accidentul din Ialomita, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, se zbate intre viata si moarte. Care este starea victimelor? O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita Accident grav de circulatie, produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Ministerul Sanatatii, despre victimele accidentului din Ialomita: Tanara de 19 ani este in stare grava, intubata. Ceilalti trei raniti, in stare stabila

Victimele care au supravietuit cumplitului accident din Ialomita, considerat cel mai grav din ultimii cinci ani, se lupta sa traiasca. Medicii de la spitalele din Capitala si din Slobozoia, unde sunt internate.

Ultimele informatii despre ranitii din accidentul din Ialomita

Fata de 19 ani ranita sambata in accidentul rutier din judetul Ialomita, transferata de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, se afla internata in continuare, in stare grava, pe Sectia.

Accident Ialomita. Titi Aur explica ce trebuia sa faca soferul microbuzului ca sa evite impactul cu TIR-ul

Tragicul accident de circulatie petrecut in judetul Ialomita, comuna Sf. Gheorghe in urma caruia nu mai putin de 10 persoane si-au pierdut viata, iar alte 7 au fost ranite ridica, in continuare,.

Liga 1: FCSB vs Dinamo (de la ora 20:30) Rivalele se intalnesc pentru prima oara in acest sezon - 19 ani fara Unicul Capitan

Etapa a 12-a Ligii 1 le aduce fata in fata pe FCSB si Dinamo, in primul derby al noului sezon. Cainii vor incerca sa faca un meci mare pe Arena Nationala, in memoria Unicului Capitan se implinesc 19 ani de la moartea lui Catalin Hildan), in timp ce ros-albastrii doresc sa continue forma buna din campionat si sa urce cel putin pentru moment) pe un loc de play-off. Confruntarea va incepe la ora 20:30 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )