Libnet.ro
UNICEF

20:00

Anunt de ultima ora, pe site-ul Politiei Romane. Ce informatii au aparut

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora, pe site-ul Politiei Romane. Ce informatii au aparut

Mario Iorgulescu a fost dat in urmarire generala. Saptamana tercuta, Tribunalul Bucuresti l-a arestat preventiv in lipsa. Acesta este acuzat de omor si de conducere sub influenta alcoolului, dar si a altor substante interzise. Reamintim ca, in urma cu cateva luni, acesta a provocat un accident rutier in acre un tanar, pe nume Dani Vicol, . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla cu pretul de la pompa

Criza epidemiologica a afectat nu numai vietile a mii de oameni, la nivel global, dar si bursele, astfel ca scaderea de 20% a preturilor la titei este un soc global care va afecta performantele firmelor de petrol si gaze, spun analistii iar aceste evolutii ar putea duce la pierderea unor locuri de munca in aceste .

Numarul meciurilor din optimile Ligii Campionilor jucate fara spectatori a ajuns la patru! Anunt de ultima ora

Bayern Munchen - Chelsea este cel mai recent duel din optimile Ligii Campionilor care se va juca fara spectatori din cauza problemelor cauzate de epidemia de coronavirus.

Cazul Caracal, dezvaluire de ultima ora. A fost diagnosticat cu cancer, iar medicii sunt rezervati

Sunt vesti crunte despre unul dintre barbatii implicati in cazul disparitiei celor doua tinere din Caracal, si anume, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Mai exact, Stefan Risipiteanu, vecinul si complicele lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Cazul Caracal, dezvaluire de ultima ora Stefan Risipiteanu, in varsta .

Veste de ultima ora in cazul Caracal. A fost diagnosticat cu cancer la ficat, in ultimul stadiu

Noi amanunte in cazul care a socat o tara intreaga, CAZUL CARACAL! Dupa ce Gheorghe Dinca a fost acuzat ca le-ar fi rapit, violat si ucis pe tinerele Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, la distanta de doar cateva luni, a urmat o ancheta de amploare si astfel au iesit la iveala detalii socante despre criminalul .

Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie. Decizia de ultima ora

Romanii care ies la pensie au un motiv in plus de bucurie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca o parte din corvoada bunicilor s-a incheiat, caci .

Masuri de ultima ora, in Targoviste, cu privire la limitarea raspandirii COVID-19. Se inchid cresele si bazinul de natatie

Primarul Municipiului Targoviste, Cristian Stan, a convocat, marti, 10 martie, ora 11. 00,Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Targoviste, in vederea stabilirii masurilor de combatere a efectelor COVID-19.

Ultima ora: Derby-ul FCSB - CS U Craiova, lovit in plin de masurile de urgenta impuse din cauza Coronavirusului

Guvernul Romaniei a anuntat, duminica dimineata, anularea tuturor evenimentelor publice care presupun o adunare cu mai mult de 1. 000 de persoane, iar acest lucru afecteaza in principal derby-ul etapei a doua a play-off-ului Ligii 1, dintre FCSB si CS U Craiova, programat in aceasta seara, de la ora 20.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )