Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cod Rutier 2019. Categoria de soferi care trebuie sa isi echipeze masina cu oglinzi mai mari

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Categoria de soferi care trebuie sa isi echipeze masina cu oglinzi mai mari

Codul rutier din 2019 aduce noi schimbari pentru soferi. O categorie de conducatori auto este nevoita sa aiba oglinzi mari. Despre cine este vorba si ce arata documentul publicat in Monitorul oficial? Cod rutier 2019: Soferi obligati sa-si echipeze masina cu oglinzi mari Ministerul Sanatatii a schimbat, prin cadrul unui ordin, conditiile pentru ca soferii . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2019. Ce se intampla daca esti recidivist si ai permisul de conducere suspendat

Codul Rutier 2019 da liber la recidiva pentru soferii agresivi. Noua reglementare prevede eliminarea a doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca soferii cu permisul suspendat ce au condus indisciplinat si doresc sa-si recapete repede dreptul de a conduce din nou. Cod Rutier 2019. Liber la recidivisti si la viteza O modificare recenta legislativa .

Noul cod rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod Rutier vine cu prevederi drastice nu doar pentru soferii romani, ci si pentru pietoni. Astfel, pietonii trebuie sa stie ca sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau,.

Fifor: Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l aiba contracandidatul lui Iohannis

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca lucrul cel mai important pe care trebuie sa il aib.

Schimbare soc in noul cod rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare dupa modificarea Codului Rutier, relateaza evz. ro.

Petre Daea a incuiat intr-un seif de peste o tona, in biroul lui, documentele Presedintiei Romaniei la Consiliul UE: Am o lacrima de respect pentru aceasta tara pe care trebuie sa o servim toti

Romania si-a propus sa finalizeze in perioada presedintiei Consiliului Uniunii Europene patru dosare privind agricultura, dar a inchis 11 dosare, din care 4 pe agricultura si 7 pe pescuit, s-a laudat marti ministrul Petre Daea, care a facut bilantul celor 6 luni, dar si bilantul mandatului sau de doi ani si jumatate la conducerea Ministerului Agriculturii. El i-a dus pe jurnalisti in biroul sau, pentru a le arata un seif de peste o tona, in care a incuiat toate documentele din perioada Presedintiei Romaniei, in domeniul Agriculturii.

Ai depasit viteza legala? Vestea bomba din noul cod rutier: Urmeaza sa primesti deja amenda acasa...

O veste bomba vine de la politisti, deoarece s-a schimbat noul cod rutier. Masinile de politie cu radar sau politistul cu radar de tip pistol trebuie presemnalizati cu un panou afisat cu 500-1. 000 de metri.

Dancila, interviu The Guardian: Kovesi trebuie sa isi rezolve problemele cu justitia Domnul Dragnea nu venea la Guvern si nici nu dadea indicatii

Viorica Dancila a vorbit, intr-un interviu pentru cotidianul britanic The Guardian, despre alegerile europarlamentare si despre motivele pentru care Guvernul nu sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European. Kovesi sa isi rezolve problemele cu justitia inainte de a isi asuma un astfel de rol, a transmis premierul.

Digi24: Viorica Dancila, pentru The Guardian: Laura Codruta Kovesi trebuie sa isi rezolve problemele cu sistemul judiciar

Dupa proteste masive, Viorica Dancila trebuie sa faca dovada faptului ca nu este doar o mandatara a fostului lider PSD, care a fost condamnat pentru coruptie, scrie The Guardian. Cotidianul britanic descrie tripla doza de realitate primita de PSD in doar 48 de ore, dupa infrangerea suferita la alegerile europarlamentare, validarea referendumului si condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si jumatate pentru coruptie.

Fifor: Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l aiba contracandidatul lui Klaus Iohannis este acela de a avea calitatea unui om neconflictual

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca lucrul cel mai important pe care trebuie sa il aiba contracandidatul lui Klaus Iohannis este calitatea de om neconflictual. Referitor la ideea ca Viorica Dancila sa fie prezidentiabilul PSD, Fifor spune: De ce nu?.

ATENTIE, ROMANI! Se dau VOUCHERE de 200, 300 si 400 de lei! inscrierile au inceput DEJA! VEZI AICI PASII pe care trebuie sa ii faci!

Vesti excelente pentru romani! DEZVALUIRI SOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE GALERIE FOTO) Se dau vouchere de 200, 300 si 400 de lei, incepand de azi, 15 iulie. inscrierile au inceput .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )