Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cod Rutier 2019. Cum trebuie sa montezi foliile auto. Ce fel de autorizatie iti trebuie si cine o elibereaza

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Cum trebuie sa montezi foliile auto. Ce fel de autorizatie iti trebuie si cine o elibereaza

Majoritatea soferilor le folosesc, in special in sezonul estival, insa foliile auto le pot aduce amenzi usturatoare. Daca aceste obiecte montate pe masina sunt neomologate, inseamna ca sunt folosite inadecvate, deci conducatorii auto se pot alege cu sanctiuni intre 1. 300 si 2. 900 de lei. Ce trebuie sa stie soferii despre foliile auto Fie ca isi . continuă pe Playtech

Cod rutier 2019. Ce patesti daca faci LIVE pe Facebook sau folosesti telefonul la volan. De la amenda pana la suspendarea permisului

Codul rutier 2019 are notate noi reguli de circulatie. Se anunta amenzi usturatoare, dar si suspendarea permisului, daca faci LIVE pe Facebook sau folosesti telefonul la volan. Ai mai jos tot ce trebuie sa stii despre proiectul de lege propus de Guvern, prin care conducatorii auto care folosesc diferite dispozitive in timpul condusului sa fie .

Ce boli te pot lasa fara permisul auto. Ce prevede noul cod rutier

Daca esti conducator auto sau daca intentionezi sa iti iei permisul de conducere, atunci ar fi bine sa arunci o privire pe lista bolilor care te impiedica sa sofezi. De altfel, codul rutier 2019 aduce ca noutate introducerea unui control medical, la care trebuie sa se supuna atat cei care vor sa dea de permisul .

NOUL COD RUTIER bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Legislatia rutiera se schimba din nou. Astfel, comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au avizat favorabil proiectul de lege pentru modificarea art. 109 din Codul Rutier, care prevede, printre altele,.

MODIFICARI CODUL RUTIER 2019. Guvernul introduce noi amenzi pentru folosirea telefonului mobil in timpul mersului

MODIFICARI CODUL RUTIER 2019 Guvernul a adoptat noi modificari ale Codului Rutier care au drept scop prevenirea accidentelor de circulatie provocate de faptul ca soferului i-a fost distrasa atentia de folosirea.

Schimbare soc in noul Cod rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia au avut parte o surpriza neplacuta, dupa modificarea Codului Rutier din Peninsula. Acestia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare dupa ce noua.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 12 - 18 august 2019. Berbetii trebuie sa se concentreze pe castiguri, Racii au o groaza de energie

Cunoscutul astrolog Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana viitoare. HOROSCOP BERBEC Semintele pe care le-ati plantat in trecut sunt gata de recoltare. Trebuie doar sa va.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )