Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cod Rutier 2019. Ce se intampla daca esti recidivist si ai permisul de conducere suspendat

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Ce se intampla daca esti recidivist si ai permisul de conducere suspendat

Codul Rutier 2019 da liber la recidiva pentru soferii agresivi. Noua reglementare prevede eliminarea a doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca soferii cu permisul suspendat ce au condus indisciplinat si doresc sa-si recapete repede dreptul de a conduce din nou. Cod Rutier 2019. Liber la recidivisti si la viteza O modificare recenta legislativa . continuă pe Playtech

Noul cod rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod Rutier vine cu prevederi drastice nu doar pentru soferii romani, ci si pentru pietoni. Astfel, pietonii trebuie sa stie ca sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau,.

Schimbare soc in noul cod rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare dupa modificarea Codului Rutier, relateaza evz. ro.

Ce se poate intampla daca traversezi o gaura neagra. Ipoteza specialistilor

Considerat unul dintre cele mai misterioase obiecte din Univers, o gaura neagra ar putea functiona diferit decat stiam pana acum. Daca ar fi sa te iei numai dupa numele sau, o gaura.

BOMBA din Codul Rutier EXPLODEAZA: Pietonii romani vor fi AMENDATI cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Noul Cod Rutier vine cu prevederi care ii privesc inclusiv pe pietoni. Acestia trebuie sa stie ca sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt disponibile in.

INCREDIBIL: Asta se intampla daca iti pui CEAPA iN SOSETE, in timp ce dormi!

In antichitate, cand inca nu existau antibioticele si alte medicamente, oamenii au trebuit sa recurga la trucuri si remedii pentru a scapa de virusi si boli. Una dintre cele mai comune alegeri la acel moment.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )