Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cod Rutier 2019. Oprirea si verificarea autoturismelor in trafic, legala doar in anumite conditii

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Oprirea si verificarea autoturismelor in trafic, legala doar in anumite conditii

Cod Rutier 2019. Printr-un ordin semnat de ministrul de Interne, Andrei Nastase, oprirea si verificarea autoturismelor in trafic este legala doar in anumite conditii. Cod Rutier 2019. Oprirea si verificarea autoturismelor in trafic, legala doar in anumite conditii Ministrul de Interne, Andrei Nastase, a semnat un ordin cu privire la asigurarea respectarii prevederilor actelor normative . continuă pe Playtech

Cod rutier 2019. Ce amenzi risca soferii care filmeaza in timp ce conduc

Codul rutier a trecut printr-o serie de modificari facute cu scopul de a-i face pe conducatorii auto mult mai responsabili atunci cand se afla la volan. Noile reglementari prevad, intre altele, amenzi usturatoare pentru soferii care filmeaza in timp ce conduc. Cod rutier 2019. Amenzi pentru soferii care filmeaza la volan Modificarile aduse Codului rutier .

Informatie bomba din noul Cod rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

Modificare importanta in Codul rutier! Soferii romani vor avea dreptul incepand de acum sa face o alegere fara precedent.

Oprirea si verificarea automobilelor in lipsa temeiurilor legale, interzisa printr-un ordin semnat de Andrei Nastase

Oprirea si verificarea vehiculelor in lipsa temeiurilor legale este interzisa. Totodata, la oprirea vehiculului, politistii vor fi obligati sa informeze soferul cu privire la nume, functie si temeiul legal al opririi si vor prezenta legitimatia de serviciu. Ministrul de Interne, Andrei Nastase, a semnat un ordin cu privire la asigurarea respectarii prevederilor actelor normative in domeniul controlului traficului rutier, transmite IPN.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Conducatorii auto care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )