Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Cod Rutier: cele mai banale motive pentru care soferii pot lua pana la 2.900 de lei amenda

Playtech Playtech,
Cod Rutier: cele mai banale motive pentru care soferii pot lua pana la 2.900 de lei amenda

Soferii au luat nu de putine ori amenzi din motive abia intelese de oamenii legii. Politistii s-au vazut, insa, nevoiti sa ii mustreze chiar si din cauza unor motive extrem de banale. Ce lucruri simple le pot scoate pana la 2. 900 de lei din buzunare conducatorilor auto? Cod Rutier 2020: Motive banale care le aduc . continuă pe Playtech

8 motive pentru care, de 8 Martie, ne amintim ca iubim nebuneste femeile!

MESAJE 8 MARTIE. Cele mai frumoase mesaje pentru mame

Mesaje de 8 Martie 2020. Cele mai frumoase Felicitari de Ziua Internationala a Femeii, pentru iubita, sotie, mama, sora, profesoara sau soacra

Suntem veriga firului de ata in fiecare lant facut din doi Ce greu cu noi femeile in viata Dar e si imposibil fara noi Cantec femeiesc, Adrian Paunescu. Azi, 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, mai mult ca niciodata e despre femeie. Ai mai jos cele mai frumoase felicitari pentru iubita, sotie, mama, sora, .

Una dintre cele mai cumplite boli rare care macina astazi omenirea chinuia si dinozaurii acum 66 de milioane de ani

O echipa de cercetatori de la Universitatea Tel Aviv a facut o descoperire surprinzatoare, dupa ce a cercetat fosila unui dinozaur. Analizele de laborator au relevat ca animalul suferea de o afectiune rara care poate sa afecteze in zilele noastre in special copiii.

Cod Rutier 2020. Se schimba legea! Ce soferi pot scapa de amenzi usturatoare

Noua schimbare in Codul Rutier! Unii soferi pot scapa de amenzi usturatoare in trafic? Ce se modifica pentru conducatorii auto? Iata deputatii din comisiile de specialitate! Cod Rutier 2020. Ce soferi pot scapa de amenzi usturatoare? Codul rutier a fost modificat! Soferii, biciclistii si alti conducatori de vehicule nu vor mai fi amendati doar pentru .

Una dintre cele mai mari retele generatoare de spam a fost oprita

Functionarea uneia dintre cele mai prolifice retele de botnet din lume, denumita Necurs, care a infectat global peste noua milioane de computere a fost oprita. Actiunea de dezmembrare si intrerupere a functionarii retelei este rezultatul a opt ani de urmarire si planificare si va contribui la impiedicarea infractorilor din spatele acestei retele de a utiliza elemente cheie ale infrastructurii pentru a intreprinde atacuri cibernetice.

Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Cele mai multe firme din Romania nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus. O arata rezultatele unui barometru efectuat de o companie de consultanta. Potrivit rezultatelor cercetarii, peste 70% dintre cele 300 de firme chestionate se asteapta la consecinte economice negative, de la probleme de aprovizionare la cresteri de preturi si blocaj financiar.

ANM avertizeaza! Ploi si ninsori in Romania pana marti seara. Ce zone vor fi cele mai afectate

Specialistii de la Administratia Nationala e Meteorologie au emis noi avertizari meteo! Ce judete sunt afectate de ploi si ninsori pana in cursul zilei de marti, 10 martie? Care este mesajul meteorologilor? ANM avertizeaza! Ce judete sunt afectate de ploi si ninsori? Conform estimarilor meteorologice ale Centrului European pentru Prognoza pe Medie Durata, valorile termice .

Top 5 cele mai amuzante comedii din istorie la care sigur te vei uita de mai multe ori

Daca esti fan al acestui gen de filme, ti-am pregatiti o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile de care sa te poti bucura. in Romania, ultimele cateva luni au fost.

Filmul Parasite al lui Bong Joon-ho, record in Marea Britanie: a devenit filmul intr-o limba straina cu cele mai mari incasari din toate timpurile

Lungmetrajul Parasite al lui Bong Joon-ho, recompensat anul acesta, intre altele, cu patru trofee Oscar si doua premii BAFTA, e filmul intr-o limba straina cu cele mai ridicate incasari din toate timpurile, in Marea Britanie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3498 seconds )