Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cod Rutier. Sute de permise suspendate si amenzi usturatoare. Soferii fac din ce in ce mai des aceste greseli

Playtech Playtech,
Cod Rutier. Sute de permise suspendate si amenzi usturatoare. Soferii fac din ce in ce mai des aceste greseli

Politistii rutieri au organizat o ampla actiune in urma careia au sanctionat aproape 10. 000 de soferi care nu au respectat prevederile din Codul Rutier. La actiune au mai participat si alte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor interne MAI). Pe soselele din Romania au fost amplasate, joi, 229 de aparate radar, iar numarul celor care au . continuă pe Playtech

Noul Cod Rutier. Smartwatch-ul, interzis la volan. Soferii, sanctionati aspru. Modificarile intra in vigoare sambata

Noile modificari din Codul Rutier intra in vigoare sambata, 12 octombrie 2019, la o luna dupa publicarea in Monitorul Oficial. Potrivit noilor prevederi, soferii care folosesc telefonul mobil la volan risca amenzi usturatoare si pot ramane fara permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile. Aceleasi sanctiuni se aplica pentru folosirea oricarui dispozitiv .

Cod Rutier 2019. Greseala pe care mii de soferi o fac fara sa stie. Amenda e foarte mare

Soferii trebuie sa fie atenti in urmatoarea perioada, pentru ca pot risca amenzi daca fac aceasta greseala. Mai mult, temperaturile scazute din ultima perioada si-au spus cuvantul. De aceea cei care conduc un vehicul trebuie sa fie cu mare bagare de seama cand isi monteaza cauciucirile de iarna. Cod Rutier 2019. Greseala pe care mii .

Cod Rutier 2019. Ce se schimba, de fapt, pentru soferi, in privinta permisului si a punctelor de amenda

Vestile nu sunt tocmai bune pentru soferii romani. Mai ales pentru cei care obisnuiesc sa aiba o anumita practica atunci cand sunt la volan. Schimbarile din Codul Rutier vor intra in vigoare peste cateva zile, la mijlocul lui octombrie. Iata ce se schimba, de fapt, pentru soferi, in privinta permisului si a punctelor de amenda.

Cod Rutier 2019. Folosirea telefonului la volan amenda e valabila si cand masina stationeaza?

Ce spune Codul rutier 2019 despre folosirea telefonului la volan? Amenda este valabila si cand masina stationeaza? Cod Rutier 2019. Pentru folosirea telefonului la volan amenda e valabila si cand masina stationeaza? Conform unui act normativ oficializat in vara, persoanele care folosesc telefonul mobil ori alte dispozitive ce pot face inregistrati foto sau video atunci .

Schimbare soc in NOUL COD RUTIER! De azi SE RIDICA TOATE MASINILE! Cum te poti apara?

Romanii stabiliti in Italia s-au trezit cu masinile ridicate sau amenzi uriase dupa modificarea Codului Rutier.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )