Libnet.ro
UNICEF

21:45

Codul rutier, modificat oficial: Iohannis a promulgat legea pentru folosirea telefonului

Playtech Playtech,
Codul rutier, modificat oficial: Iohannis a promulgat legea pentru folosirea telefonului

In 2019, codul rutier a fost modificat astfel incat folosirea telefonului a fost interzisa. Legea de-atunci a fost recent modificata si, din 3 aprilie, e oficiala. Klaus Iohannis,. continuă pe Playtech

Iohannis a promulgat legea care respinge Ordonanta 51 prin care elevii nu puteau circula gratis intrajudetean

Chiar daca scolile sunt inchise si cursurile suspendate, presedintele Klaus Iohannis a promulgat decretul prin care se aplica legea ce respinge Ordonanta512019 prin care transportul elevilor intrajudetean era afectat.

Cresc salariile pentru acesti bugetari. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede majorarea salariilor de baza ale personalului din mai multe institutii.

CONSUMATORII, PACALITI DE UNII POLITICIENI, DE 1 APRILIE Legea pentru reechilibrarea contractelor, scoasa de pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor

Consumatorii au fost din nou pacaliti de unii politicieni, de data aceasta chiar de. 1 aprilie. Dupa asteptari indelungate, ieri, Biroul permanent a pus pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor de maine proiectul care modifica Legea darii in plata, prevazand reechilibrarea contractelor de credit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )