Libnet.ro
UNICEF

17:30

Imagini socante. Mihai Chirica, primarul din Iasi, implicat intr-un accident auto

Playtech Playtech,
Imagini socante. Mihai Chirica, primarul din Iasi, implicat intr-un accident auto

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, a fost implicat intr-un accident rutier sambata seara, 7 martie, intr-o intersectie din oras. Trei persoane au fost duse la spital. Imagini socante de la locul evenimentului. Mihai Chirica, primarul din Iasi, implicat intr-un accident auto Mihai Chirica, primarul din Iasi, a fost implicat intr-un accident rutier sambata seara, 7 . continuă pe Playtech

Mihai Chirica, primarul din Iasi, accident grav in ziua in care a devenit candidat PNL

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, a fost implicat intr-un grav accident rutier, in aceasta seara, in zona Moara de Foc din oras.

Surse. PNL valideaza luni candidatura lui Mihai Chirica pentru Primaria Iasi. Liberalii repeta modelul Nicusor Dan

Biroul Politic National BPN) al PNL urmeaza sa valideze luni candidatura lui Mihai Chirica pentru Primaria Iasi, sustin surse politice pentru Adevarul. Negocierile cu Mihai Chirica, ales in 2016 din partea PSD, au fost purtate de Costel Alexe, ministrul Mediului. Alexe ar urma sa candideze pentru sefia Consiliului Judetean Iasi. Si Ludovic Orban sustine candidatura lui Chirica, cotat in sondaje cu prima sansa pentru un nou mandat.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a fost implicat intr-un accident rutier. Masina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un autoturism BMW Seria 5

Mihai Chirica, primarul Municipiului Iasi, a fost implicat intr-un accident rutier in seara zilei de sambata, 7 martie.

Mihai Chirica, prima reactie dupa accidentul in care a fost implicat la Iasi: Am trecut o cumpana. Puteam fi in scaunul cu rotile

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, a fost implicat intr-un grav accident rutier, sambata seara, in zona Moara de Foc din oras.

Mihai Chirica, implicat intr-un grav accident rutier. Primarul Iasiului a fost transportat de urgenta la spital (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul Iasiului, a fost implicat intr-un grav accident rutier, sambata noapte, si a fost transportat de urgenta la spital. Edilul plecase de la stadion, alaturi de fratele sau, dupa ce a.

Seful PSD Iasi, despre intrarea lui Mihai Chirica in PNL: Ne pare foarte rau

Maricel Popa, presedinte al PSD Iasi, spune ca intrarea lui Mihai Chirica in PNL Iasi nu le este indiferenta membrilor filialei pe care o conduce, in conditiile in care actualul primar al Iasiului nu a fost orice membru PSD.

Lista candidatilor PNL la locale, validati de conducerea partidului Mihai Chirica este, oficial, candidatul liberalilor la Primaria Iasi

Liberalii au validat cea mai mare parte a candidatilor PNL pentru alegerile locale, pe lista regasindu-se Mihai Chirica, la Primaria Iasi, in ciuda protestelor din organizatia locala. Acesta va face tandem cu Costel Alexe la Consiliul Judetean. La Bucuresti a fost validata doar candidatura lui Nicusor Dan, in vreme ce decizia in privinta sectoarelor a fost amanata, in perspectiva negocierilor privind candidatii unici anti-PSD.

Mihai Chirica, dupa accidentul de sambata seara: Am trecut o cumpana, in care poti vorbi despre cat de fragila este viata

Mihai Chirica, primarul Iasiului, a avut comentat accidentul rutier de sambata seara, in urma caruia a ajuns la spital. Edilul spune ca a trecut o cumpana si ca Dumnezeu i-a mai dat o.

VIDEO Momentul producerii accidentului in care a fost implicat primarul Mihai Chirica

Au aparut primele imagini cu momentul producerii accidentului in care a fost implicat primarul Iasiului, Mihai Chirica. in acest moment se desfasoara o ancheta.

Mihai Chirica s-a afisat alaturi de seful sau din PNL, la o zi dupa accidentul rutier in care a fost implicat: ingerul meu pazitor a avut grija

Primarul de Iasi s-a afisat duminica, 8 martie, la un eveniment public alaturi de noul sau sef: Costel Alexe, presedintele filialei PNL Iasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2977 seconds )