Libnet.ro
UNICEF

16:15

Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Playtech Playtech,
Noul Cod Rutier 2019. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Care sunt cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Romana? Noul Cod Rutier 2019. Cele mai mari amenzi prevazute in legea pe care o aplica Politia Rutiera Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Modificarile . continuă pe Playtech

Care sunt cele mai murdare plaje de pe litoralul romanesc

Plasticul continua sa sufoce plajele de pe litoralul romanesc. ONG-ul Mare Nostrum a centralizat datele privind monitorizare portiunilor de plaja romanesti, iar cifrele sunt ingrijoratoare. Potrivit raportului, anul 2019 este cel mai murdar an, cu.

Care sunt cele mai importante temeri ale investitorilor in privinta Romaniei

Cresterea inflatiei, deprecierea leului si accentuarea blocajului financiar reprezinta principalele .

Noul Cod Rutier. Amenzi uriase pentru toti soferii care fac asta. E total interzis

Soferii au fost surprinsi azi de o razie chiar din prima zi de la aplicarea prevederilor din Codul Rutier. Din pacate, s-a lasat cu amenzi de 30. 000 de lei inca din primele 8 ore. Ce reguli importante au incalcat cei mai multi dintre conducatrii auto? Cod Rutier 2019. Amenzi uriase pentru soferii care fac asta .

NOUL COD RUTIER. Greselile frecvente pentru care poti lua amenda maxima

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare, sambata, 12 octombrie, si prevede sanctiuni usturatoare. Amenda pentru folosirea telefonului mobil poate ajunge la 1. 160 de lei si se aplica si soferilor.

Noul Cod Rutier. Smartwatch-ul, interzis la volan. Soferii, sanctionati aspru. Modificarile intra in vigoare sambata

Noile modificari din Codul Rutier intra in vigoare sambata, 12 octombrie 2019, la o luna dupa publicarea in Monitorul Oficial. Potrivit noilor prevederi, soferii care folosesc telefonul mobil la volan risca amenzi usturatoare si pot ramane fara permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile. Aceleasi sanctiuni se aplica pentru folosirea oricarui dispozitiv .

Acestea sunt cele mai amuzante injuraturi 100% romanesti

Nicicand romanii nu au dus lipsa de imaginatie. Nici macar atunci cand a trebuit sa inventeze injuraturi. Romanii injura in functie de varsta, de statutul social si, bineinteles, de zona. Care sunt ce.

Stirile ProTV: Primele sanctiuni pentru soferii care au incalcat noul cod rutier

Au aparut primele sanctiuni pentru soferii care se incapataneaza sa conduca si sa foloseasca in acelasi timp si telefonul, desi stiu ca sunt in pericol.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului a.

Cancerul care omoara cele mai multe femei. Cum a determinat stilul de viata occidental cresterea incidentei maladiei

Este cel mai frecvent dintre cancere, poate migra si la alte organe si inregistreaza cel mai mare procent de mortalitate. Care sunt cifrele infioratoare despre cancerul de san si de ce trebuie sa ne ferim.

Cod Rutier. Sute de permise suspendate si amenzi usturatoare. Soferii fac din ce in ce mai des aceste greseli

Politistii rutieri au organizat o ampla actiune in urma careia au sanctionat aproape 10. 000 de soferi care nu au respectat prevederile din Codul Rutier. La actiune au mai participat si alte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor interne MAI). Pe soselele din Romania au fost amplasate, joi, 229 de aparate radar, iar numarul celor care au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )