Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce pedeapsa risca Mario Iorgulescu, dupa ce l-a ucis pe Dani Vicol. Poate scapa fara nicio zi de puscarie

Playtech Playtech,
Ce pedeapsa risca Mario Iorgulescu, dupa ce l-a ucis pe Dani Vicol. Poate scapa fara nicio zi de puscarie

Ce pedeapsa risca Mario Iorgulescu, dupa ce a ucis un om? Raspunsul poate fi unul socant, pentru ca fiul lui Gino Iorgulescu ar putea scapa basma curata, fara nicio zi de puscarie. Daca va fi gasit vinovat pentru provocarea accidentului auto, tanarul risca ani grei de inchisoare. Ce pedeapsa risca Mario Iorgulescu Impactul rutier in . continuă pe Playtech

Cum ar putea scapa Mario Iorgulescu de inchisoarea cu executare

Mario Iorgulescu ar putea sa scape de inchisoare cu executare! Un judecator poate sa-i suspende executarea, conditia fiind ca pedeapsa sa nu depaseasca trei ani de detentie. Pedeapsa in care se.

Unde si-a petrecut ultimii ani Mario Iorgulescu. Platea peste 50.000 de euro doar pentru asta

Unde si-a petrecut ultimii ani Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, care a provocat un accident grav la inceputul lunii septembrie, in urma caruia a murit un om. Unde si-a petrecut ultimii ani Mario Iorgulescu? A plutit in Paradis o viata, iar acum se lupta sa traiasca din cauza teribilismului de care a dat dovada la .

Mario Iorgulescu, dependent de viteza. Cum se filmase la volanul masinii sale, inainte de accident

Mairo Iorgulescu a fost mereu indragostit de viteza, doar ca pana acum nu primise nicio lectie care sa-l aduca pe calea cea buna. Acesta gonea masina in voie pe soselele din Romania chiar si inainte de accident. O filmare cu Mario a iesit abia acum la iveala. Ce faceau prietenii tanarului si cu cat conducea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )