Libnet.ro
UNICEF

20:30

Peste 100 de milioane de europeni, in pericol. Ce tip nou de poluare face deja ravagii

Playtech Playtech,
Peste 100 de milioane de europeni, in pericol. Ce tip nou de poluare face deja ravagii

Un european din cinci are probleme mari din cauza cresterii necontenite a traficului rutier si problema e departe sa fie rezolvata. Este un avertisment al Agentiei Europene de Mediu. Pe langa poluarea provenita din noxe, un nou tip de poluare ameninta sa faca ravagii. Nu scapa nimeni de noul tip de poluare. Pur si simplu, . continuă pe Playtech

Peste 100 de milioane de europeni sunt afectati de poluarea fonica

Unul din cinci europeni este afectat de poluarea fonica, o problema care ar urma sa se agraveze in urmatorii ani din cauza cresterii traficului rutier si a expansiunii urbane, a anuntat joi Agentia Europeana de Mediu AEM), relateaza dpa.

Termoenergetica, noul RADET, a acumulat datorii de peste 200 milioane la ELCEN, acuza producatorul de energie termica

Termoenergetica, noul operator al retelei de termoficare din Bucuresti ce a preluat de la 1 decembrie 2019 activitatea RADET in faliment) , a acumulat datorii de peste 206 milioane la ELCEN, acuza producatorul de energie termica. Este vorba despre facturi neachitate pentru lunile decembrie si ianuarie. ELCEN acuza si ca Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, are restante la plata subventiei la caldura, incepand din noiembrie 2019.

Peste 100 de oameni au murit in Italia din cauza coronavirusului. Toate scolile si universitatile au fost inchise

Peste o suta de oameni au murit in Italia dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus.

ANUL TRECUT FATA DE 2018 Agricover Credit IFN si-a crescut profitul cu 21%, la peste 40 milioane lei

Agricover Credit IFN, institutie financiara non-bancara dedicata finantarii agriculturii romanesti, a inregis and 172;trat, anul trecut, un profit net de 40,168 milioane lei, reprezentand o crestere de 21% fata de cel din 2018, conform unui comunicat de presa. Acesta arata ca profitul operational a fost de 46,68 milioane lei, cresterea de la an la an fiind tot de 21%.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )