Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce s-a intamplat in momentul in care 8 dintre victimele accidentului din Ialomita erau inmormantate. Tot satul a privit cu lacrimi in ochi

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat in momentul in care 8 dintre victimele accidentului din Ialomita erau inmormantate. Tot satul a privit cu lacrimi in ochi

Opt dintre victimele tragicului accident rutier produs in judetul Ialomita au fost inmormantate in aceeasi zi. Rudele acestora le-au condus pe ultimul drum, la Munteni Buzau, iar intreaga localitate a fost cuprinsa de lacrimi si tristete. Toate cele opt persoane erau femei, care in ziua tragediei se indreptau catre locul de munca. 8 dintre victimele . continuă pe Playtech

Imagini cu victimele accidentului din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident

Imagini cu victimele accidentului din zona localitatii Sfantu Gheorghe, Ialomita, si microbuzul, cu putin timp inainte de accident. Imagini cu victimele accidentului de sambata dimineata din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident Un accident grav de circulatie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni, s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Ministrul Sanatatii, in vizita la doua dintre victimele accidentului de pe DN2A: Sunt detubate, respira singure

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a mers luni la Spitalul Floreasca, in vizita la doua dintre victimele accidentului din Ialomita, urmand ca dupa-amiaza sa vada care este starea de sanatate a femeilor internate la Spitalul Bagdasar Arseni.

Locuitorii din comuna Munteni Buzau, gest emotionant pentru victimele accidentului din Ialomita

Carnagiul din Ialomnita a adus zeci de suflete zdrobite de tristete. Azi, 10 persoane si-au gasit sfarsitul in drum spre locul de munca. Nevinovati si fara nicio sansa, asa au murit cele zece persoane care erau transportate la magazinele Mega Image din Bucuresti. Ce au decis sa faca locuitorii comunelor de unde acestea proveneau? Gestul .

Mesajul tulburator transmis de Cosmin pentru mama lui, una din victimele accidentului din Ialomita: iti multumim pentru tot

Viorica Moise este una dintre victimele cumplitului accident din Ialomita. Familia a decis sa o inmormanteze mai devreme cu o zi, pentru ca ultima sa zi pe pamant sa nu coincida cu aniversarea sa. Ar fi impli.

Alexandra, cea mai tanara victima a accidentului din Ialomita, n-a mai apucat sa sarbatoreasca in familie. Ce eveniment important s-ar fi inamplat peste cateva zile

Incep sa iasa la lumina detalii cutremuratoare despre victimele teribilului accident rutier care s-a produs in judetul Ialomita. Cea mai tanara victima a accidentului este Alexandra, care la 22 de ani facea naveta de un an si se gandea sa isi cumpere un autoturism pentru a nu mai fi nevoita sa calatoreasca zilnic cu microbuzul .

Noi detalii despre victimele carnagiului din Ialomita. Unde voiau sa ajunga persoanele din microbuz

Victimele carnagiului din Sfantu Gheorghe, Ialomita erau angajate ale lantului de magazine Mega Image si lucrau in Bucuresti. in microbuz se aflau 16 persoane, iar noua dintre ele au murit pe loc in urma cump.

Momente cumplite, la Institutul de Medicina Legala. Familiile victimelor accidentului din Ialomita si-au luat acasa mortii

Imagini de-a dreptul sfasietoare cu familiile celor zece oameni nevinovati care s-au stins din viata in carnagiul de la Ialomnita. Surefinta de pe chipul lor este incomensurabila, iar scenele surprinse sunt terifiante. Carnagiul de la Ialomnita: Familiile victimelor au venit la INML Momente sfasietoare pentru familiile celor zece victime din carnagiul din Ialomnita. Ieri, 5 .

Cu cativa kilometri inainte de locul accidentului din Ialomita, soferul TIR-ului oprise. Ce a facut

Cu cativa kilometri inainte de locul accidentului din Ialomita, soferul TIR-ului care a intrat pe contrasens intr-un microbuz de transport pasageri oprise. Ce a facut? Soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita oprise cu cativa kilometri inainte de locul tragediei Accident grav de circulatie produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN .

Marturii sfasietoare de la locul accidentului din Ialomita. Sotul unei victime, in pijamale la locul tragediei

Marturii sfasietoare de la locul accidentului din Ialomita, produs sambata dimineata. Sotul unei victime, in pijamale la locul tragediei. Marturii sfasietoare de la locul accidentului din Ialomita Un accident grav s-a produs sambata dimineata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un microbuz si .

Legea prin care este eliminata stampila din administratia publica, promulgata de Iohannis

Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care este eliminata stampila din administratia publica. Actul normativ prevede ca institutiile administratiei publice nu vor mai fi obligate sa utilizeze stampila in relatia cu cetatenii sau cu alte institutii, potrivit Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )