Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai simpla reteta de salata de fructe. Desertul usor de preparat

Playtech Playtech,
Cea mai simpla reteta de salata de fructe. Desertul usor de preparat

Salata de fructe este o reteta simpla si delicioasa de desert. Aceasta poate fi servita in anotimopul cald, precum si in cel rece. Cea mai simpla reteta de salata de fructe. Acesta este cel mai usor desertul de preparat Aveti mai jos o idee de reteta de salata de fructe delicioasa. Aceasta este foarte simplu . continuă pe Playtech

Cea mai buna reteta pentru salata de vinete. Secretul bucatarilor

Vara avem nevoie de mancare usoara, deoarece hrana foarte consistenta nu face casa buna cu canicula de-afara, asa ca azi va prezentam o reteta foarte usor de facuta de salata de vinete. Salata de vinete este preferata copiilor, dar va puteti servi si musafirii si nu va veti face de ras. Cea mai gustoasa reteta .

Reteta de clatite americane cu sos de mere. Cea mai buna reteta pentru un mic dejun delicios

Reteta de clatite americane cu sos de mere, fie ca este aleasa ca desert, fie ca este aleasa pentru micul dejun, este intodeana un adevarat rasfat pentru cei care le au in fata, indiferent ca este vorba despre adulti sau copii. Reteta de clatite americane cu sos de mere. Cea mai indicata reteta pentru un .

Cea mai buna prajitura cu visine din visinata. Reteta simpla pentru un desert delicios

Daca ai la indemana cateva visine si putini biscuiti, iar musafirii ti-au facut o vizita pe nepusa masa, poti face, in doi timpi si trei miscari, prajitura cu visine din visinata. Gustoasa, aromata, este un desert rapid de casa, care este gata in maximum o ora. Reteta desert: prjitura cu visine din visinata Ingrediente 300 .

Viktor Orban a construit cea mai mare masina de propaganda din Europa

Premirul Viktor Orban are controlul deplin asupra mass-mediei nationale. in timp ce televiziunile generaliste, inclusiv RTL Klub, raman cele mai vizionate canale din Ungaria, mass-media pro-guvernamentala domina pe segmentul de stiri, sustinut de publicitatea generoasa de la stat. Orban a construit cea mai mare masina de propaganda din Europa - cuprinzand posturi TV, ziare, radiouri si situri de stiri, noteaza Bloomberg.

Ce facilitati are cea mai moderna scoala din Bucuresti. Cat a costat modernizarea

Recent, mai exact in data de 24 iulie, au fost deschise portile celei mai moderne scoli din Capitala, a carei elevi se vor bucura de pardoseala antibacteriana, igienizare fara atingere si usi tratate antifoc. Este vorba despre o unitate de invatamant din Sectorul 6, care, inainte de modernizare, era cat p-aci sa cada peste elevi.

Cine este barbatul care s-a plimbat dezbracat pe cea mai populara artera din Londra, acoperit doar de o masca. Nu este prima data cand socheaza

Un barbat din Londra a decis sa schimbe modul de purtare al mastii de protectie. Acesta a plecat la plimbare nonsalant de-a lungul Oxford Street, cea mai aglomerata artera din Londra, complet dezbracat, cu exceptia unei masti faciale care ii acoperea zona intima.

Nepotul exploratorului Jacques Cousteau dezvaluie cea mai mare statie de cercetare subacvatica

Fabien Cousteau, nepotul celebrului explorator Jacques-Yves Cousteau, si designerul industrial Yves Behar vor sa construiasca cea mai mare statie de cercetare subacvatica, la 20 de metri sub suprafata Marii Caraibelor.

CEA MAI ACTIVA PIATA DE IPO-URI DIN LUME Bloomberg: Listarile din China creeaza cate un miliardar in fiecare saptamana

118 companii s-au listat la Shanghai si Shenzhen anul acesta, atragand un total de circa 20 de miliarde de dolari in primul semestru * Cifra este de peste doua ori mai mare comparativ cu cea din semestrul intai al anului 2019, conform datelor Bloomberg Cel putin 24 de investitori au devenit miliardari in primul semestru al anului curent, in China, ca urmare a listarilor numeroase ce au loc pe pietele tarii asiatice, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires, care arata ca printre aceste persoane se numara fosti profesori, contabili si dezvoltatori de software.

Schimbare importanta la WhatsApp: vine cea mai ceruta optiune

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii din lume, cu peste doua miliarde de utilizatori lunar. insa are o problema nu poti folosi un numar de telefon pe mai multe dispozitive.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )