Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum se face, corect, cea mai buna salata coleslaw. La ce trebuie sa fim atenti

Playtech Playtech,
Cum se face, corect, cea mai buna salata coleslaw. La ce trebuie sa fim atenti

In randurile de mai jos va invatam cum sa faceti corect cea mai buna salata coleslaw. Aveti ingredientele necesare, precum si cateva ponturi pentru ca produsul finit sa fie unul foarte delicios. Cum sa faci, corect, cea mai delicioasa salata coleslaw. Ponturile pentru un produs final uimitor Salata Coleslaw este una dintre cele mai apreciate . continuă pe Playtech

Simona Halep a ratat premiul pentru cea mai buna jucatoare a lunii septembrie. WTA a premiat-o la alta categorie (VIDEO)

Simona Halep nu a castigat premiul pentru cea mai buna jucatoare a lunii septembrie, insa Asociatia Tenisului Profesionist WTA) i-a acordat premiul pentru alta categorie. Constanteanca a reusit cea mai.

ANDREI RADULESCU, BT: Sectorul constructiilor din Romania - cea mai buna evolutie anuala din tarile UE

Statisticile publicate vineri de INS privind evolutia sectorului constructiilor in august indicaconsolidarea climatului pozitiv din acest sector intensiv in capital si forta de munca, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. Potrivit acestuia, evolutia este sustinuta de nivelul redus al costurilor reale de finantare si de majorarea investitiilor publice, iar evolutia din 2020 fata de 2019 este cea mai buna din tarile membre ale Uniunii Europene.

Tesla Model 3 2021, oficiala: ar putea fi cea mai buna masina electrica, ca pretperformanta

Daca ai visat vreodata la o Tesla, dar nu ai facut inca investitia, ai face bine sa astepti lansarea noii variante de Tesla Model 3 2021. Vine cu modificari importante. Tesla Model 3 2021 a.

Alianta USR PLUS a depus la Biroul Electoral semnaturile pentru alegerile parlamentare.Barna: Avem de departe cea mai buna lista de candidati

Alianta USR PLUS a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central listele de semnaturi pentru sustinerea candidaturilor la alegerile parlamentare programate in 6 decembrie. Alianta a depus aproap 260. 000 de semnaturi.

Universitatea de Vest din Timisoara, cea mai buna universitate din Romania in Best GlobalUniversitiesRankings2021

La nivel international, UVT ocupa locul 557 din totalul celor 1. 678 de universitati din 86 de tari ierarhizate in acest an.

Cea mai ieftina masina electrica din Romania e chiar la eMAG, iar pretul e uimitor

Cat asteptam Dacia electrica, promisa ca fiind cea mai ieftina din categoria sa, pe eMAG e deja una foarte ieftina. Ce poti face cu ea? Ei bine, te poti plimba. Are o autonomie decenta si.

Cea mai mica bancnota din lume e din Romania. Cum arata si cat valoreaza

Un record inedit si neasteptat este detinut de Romania. Este vorba despre cea mai mica bancnota din lume. Iata cum arata si cat valoreaza! Romania are cea mai mica bancnota din lume in 1917, in plin Razboi Mondial, Ministerul de Finante al Romaniei emitea de urgenta o bancnota de 10 bani. Dimensiunile sale sunt, fara .

Ispravile unui tanar din Suceava care a primit cea mai mare sanctiune data vreodata de politistii rutieri

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca un tanar de 20 de ani, din orasul Siret,judetul Suceava, a incasat cea mai mare sanctiune aplicata vreodata de un echipaj al Politiei Romane. Soferul a ramas fara permis de conducere pana in 2024 si a fost amendat cu 20. 880 de lei.

Cea mai mare amenda acordata unui sofer din Romania, confirmata de MAI: ce a facut de banii aia

Nimic nu este neplacut decat sa iei o amenda de circulatie, mai ales cand vine insotita de suspendarea permisului de conducere. Ce faci insa cand ai luat cea mai mare amenda din.

VIDEO RRS Attenborough, cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, la primele teste

Cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, numita dupa renumitul naturalist britanic David Attenborough, si-a parasit santierul naval pentru primele incercari tehnice pe mare miercuri, inainte de prima misiune de anul viitor, potrivit AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )