Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cum faci acasa cea mai buna salata de cartofi. Reteta este atat de simpla, perfecta pentru post

Playtech Playtech,
Cum faci acasa cea mai buna salata de cartofi. Reteta este atat de simpla, perfecta pentru post

Salata de cartofi este un fel de mancare din cartofi fierti si o varietate de alte ingrediente. in general, este considerata o garnitura, deoarece insoteste de obicei felul principal. Se crede ca preparatul isi are originile in Germania, raspandindu-se in mare parte in Europa si mai tarziu in coloniile europene. Reteta de salata de cartofi . continuă pe Playtech

Reteta pentru cea mai buna ciorba de varza murata cu afumatura. Iese un deliciu, ce trebuie sa folosesti neaparat

Zicala cate bordee, atatea obiceie se aplica si in cazul preparatelor culinare, iar ciorba de varza murata nu face rabat. Ea se prepara in diferite feluri, in functie de gusturile fiecarei odai din lume. Iar daca in Letonia se prepara cu morcovi, cartofi si fulgi de porumb sau de ovaz, iar in Suedia contine si .

Cum faci acasa cel mai bun guacamole. La ce sunt atente toate gospodinele

Guacamole e un preparat foarte racoros, hranitor si delicios. Merge perfect ca gustare, dar si consumat la pranz. Cum il poti prepara, de ce ingrediente ai nevoie si care este secretul pentru a-ti iesi perfect? Poate fi mancat in mai multe moduri si combinatii. Reteta pentru guacamole. Care este secretul pentru un preparat perfect? Guacamole .

Cea mai buna videochatista din lume e din Timisoara. Nu o sa iti vina sa crezi ce studii are

O femeie din Timisoara a devenit cea mai de succes videochatista din lume. Ivonna Reeve a castigat acest premiu la doar trei luni dupa ce a debutat in aceasta meserie. O timisoreanca este cea mai buna videochatista din lume Dupa ce a castigat marele premiu pus la bataie de platforma LiveJasmin, Ivonna Reeve a devenit .

CORONAVIRUS |OMS: Craciunul fara intreaga familie este cea mai buna optiune in vremurile Covid

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a estimat, luni, ca un Craciun in cerc restrans, fara o reuniune mare de familie, este, fara indoiala, cea mai buna optiune in aceasta perioada de.

OMS: Un Craciun fara o mare reuniune de familie este cea mai buna optiune

Un Craciun in grup restrans, fara o mare reuniune de familie, este fara indoiala ce mai buna optiune pe timp de pandemie pentru majoritatea tarilor, a estimat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), informeaza AFP.

Acest dispozitiv ar fi cea mai buna solutie care sa lupte contra secetei

Pentru a preveni o seceta devastatoare in Cape Town, Africa de Sud, oamenii de stiinta au sugerat lansarea de particule minuscule in atmosfera superioara prin intermediul unui dispozitiv,.

Cum sa faci acasa salata de icre. Ce ingredient secret folosesc toate gospodinele

In articolul de astazi te invatam cum sa faci acasa salata de icre si care este ingredientul secret pentru un produs final desavarsit. Salata de icre in perioada Postului se mananca doar cand sunt Dezlegari la peste, in restul anului, acest fel delicios este servit la mesele de sarbatoare, dar si in zile normale. Cum .

Cum faci acasa salata de vinete cu ceapa. Gospodinele au un truc nestiut

Pare simpla, dar trebuie sa stii sa ii dai gust. Nu-ti trebuie multa indemanare in bucatarie pentru ea, are putine ingrediente si e perfecta pe platoul cu aperitive. Salata de vinete poate sa fie preparata de oricine. Cum sa-ti iasa perfect? Cu ce o poti combina si cum sa o prepari? Reteta pentru salata de .

Lavinia Pirva la 36 de ani. Sotia lui Stefan Banica jr. a fost cea mai rasfatata femeie de ziua ei

Lavinia Pirva traieste o frumoasa perioada din viata ei. Casatorita cu Stefan Banica jr. , bruneta vedeta poate spune ca este o femeie implinita. Cu un copil frumos, o casnicie stabila, ce si-ar mai putea dori. Astazi, insa, este o femeie rasfatata, avand in vedere ca este si ziua ei de nastere. Lavinia Pirva se considera .

The Queens Gambit, cea mai urmarita miniserie Netflix

Gambitul Damei The Queens Gambit este cea mai urmarita miniserie Netflix pana in prezent, fiind vizionata in primele 28 de zile de la lansare de pe 62 de milioane de conturi, a transmis compania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )