Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum faci acasa cea mai buna salata coleslaw. Reteta simpla: asa iese exact ca la KFC

Playtech Playtech,
Cum faci acasa cea mai buna salata coleslaw. Reteta simpla: asa iese exact ca la KFC

Pe langa aripioare, din meniul KFC se remarca si salata coleslaw. Este o garnitura care consta in principal din varza cruda taiata marunt, la care se adauga un sos simplu, dar care completeaza perfect ingredientul de baza. Reteta de salata coleslaw. Iese ca la KFC Termenul coleslaw a aparut in secolul al XVIII-lea ca o . continuă pe Playtech

Crima din Ghimpati se repeta. Romanca din Italia, arsa de vie pe un camp de iubit si cea mai buna prietena

O crima teribila a socat doua tari: Romania si Italia. O tanara romanca a fost ucisa cu sange rece de iubitul sau italian si, cel mai probabil, de prietena sa cea mai buna, de nationalitate romana. Potrivit anchetatorilor, urmele crimei par sa fie foarte similare cu odioasa crima din Ghimpati, victima fiind injunghiata si arsa .

LIVE TEXT: Klaus Iohannis incepe consultarile cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

LIVE TEXT: Klaus Iohannis - consultari cu partidele pentru guvernare. Ciolacu: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie

ACTUALIZARE 13:30 - Ludovic Orban: PNL ramane dedicat obiectivului de a forma un guvern de centru-dreapta --- *ACTUALIZARE 13:00 - Consultarile cu reprezentantii USR PLUS au inceput --- *ACTUALIZARE 12:30 - Discutiile cu reprezentantii PNL s-au incheiat --- *ACTUALIZARE 12:20 - Ciolacu: Am mentionat ca nu ne permitem o majoritate fragila in Parlament si consideram ca un guvern de uniune nationala, care sa includa si PNL, e cea mai buna solutie pentru Romania. --- *ACTUALIZARE 12:00 - Reprezentantii PNL discuta cu Klaus Iohannis --- *ACTUALIZARE 11:25 - Discutiile cu delegatia PSD s-au incheiat dupa 20 de minute. --- *ACTUALIZARE 11:00 - Discutiile cu reprezentantii PSD au inceput --- Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea noului premier dupa alegeri incep la ora 11. 00, cand primii intrati la discutii vor fi reprezentantii PSD, care merg cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala.

INFOGRAFICE Cum poti alege cea mai buna oferta de furnizare a energiei electrice- Recomandarile ANRE

De la 1 ianuarie 2021, pretul final al energiei electrice va fi liberalizat, adica se va forma in functie de piata, in conditii concurentiale, si nu va mai fi reglementat de catre autoritatea din domeniu. Fiecare consumator va avea dreptul sa isi schimbe furnizorul de energie electrica daca oferta acestuia nu i se pare convenabila si sa incheie un contract cu o alta firma, daca aceasta ofera conditii mai avantajoase. Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a facut mai multe recomandari consumatorilor casnici care nu stiu cum sa isi aleaga un furnizor.

Anamaria Prodan isi lanseaza cartea: Da, sunt cea mai buna! poate fi comandata deja online

Impresarul FIFA, in varsta de 47 de ani, va fi in centrul atentiei, joi, de la ora 15. 00, atunci cand vor fi lansate cele doua volume care vor reda spectaculoasa ei poveste de viata.

Ciolacu, dupa consultari: Un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie, condus de Rafila Iohannis a recunoscut ca e o persoana onorabila

Liderul PSD Marcel Ciolacu a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis a felicitat PSD pentru castigarea alegerilor in cadrul consultarilor de la Cotroceni. in cadrul discutiilor, potrivit lui Ciolacu, PSD a sustinut formarea unui guvern de uniune nationala condus de candidatul social democratilor pentru pozitia de premier, Alexandru Rafila.

Trucuri pentru cea mai buna piftie: ce carne se pune, cat se fierbe, cum se filtreaza lichidul

Piftia e un preparat traditional care nu lipseste de la masa de Craciun sau de Revelion, insa o intalnim in gastronomia multor popoare, fie ca vorbim de carne, peste, legume sau oua in aspic. Desi se prepara si din cocos sau curcan, cea mai populara piftie ramane cea de porc.

Crima atroce care a ingrozit Italia: romanca batuta crunt si arsa de vie. Printre suspecti, cea mai buna prietena

O romanca si iubitul ei italian sunt principalii suspecti intr-o crima a carei victima este o alta romanca. Cei doi risca pedeapsa cu inchisoarea pe viata.

DE LA INCEPUTUL ACESTUI AN Evolutie relativ mai buna la BVB, fata de pietele din regiune

Claudiu Cazacu, XTB Romania: Randamentul dividendelor a facut ca investitorii sa acorde o atentie mai mare Bursei de la Bucuresti, fata de cele din regiune * Achizitiile fondurilor de pensii Pilon II - factor important pentru evolutia pietei noastre, in comparatie cu cele din Polonia si Ungaria, spune Adrian Codirlasu, vicepresedinte CFA Romania Desi se afla sub nivelul la care a debutat in 2020, an in care pietele financiare au fost puternic lovite de perspectivele sumbre ale economiilor din intreaga lume in urma raspandirii pandemiei de Covid-19, indicele BET al Bursei de Valori Bucuresti BVB) afiseaza, cu doua saptamani inainte de incheierea anului, o performanta relativ mai buna decat a principalilor indici ai burselor importante din regiune.

Horoscop 17 decembrie 2020. Cea mai fericita zi pentru o zodie

Horoscopu zilei de joi, 17 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Este cea mai fericita zi pentru o zodie. Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 1, 24, 34 si 55. De asemenea, culorile care ne infrumuseteaza viata in aceasta zi de joi sunt; galben, auriu si mov. Horoscop joi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )