Libnet.ro
UNICEF

21:30

Salata de boeuf: iata care este secretul pentru cel mai bun platou de sarbatori! Invitatii nu se vor mai satura

Playtech Playtech,
Salata de boeuf: iata care este secretul pentru cel mai bun platou de sarbatori! Invitatii nu se vor mai satura

Craciunul este aproape, iar gospodinele se intrec in a pune pe masa cele mai bune bucate traditionale, preparate in casa. Unul dintre ele este, fara doar si poate, salata de boeuf, nelipsita de pe mesele romanilor. Salata de boeuf are insa secretele ei, asadar, daca vrei sa iti surprinzi invitatii, ar trebui sa stii cum . continuă pe Playtech

PROGRAM LIDL de Craciun. Iata care este programul hipermarketului LIDL de Craciun

PROGRAM LIDL de Craciun. Iata care este programul hipermarketului LIDL de Craciun, conform datelor culese de Antena3. ro.

PROGRAM CARREFOUR de Craciun. Iata care este programul hipermarketului Carrefour in perioada Craciunului

PROGRAM CARREFOUR de Craciun. Iata care este programul hipermarketului Carrefour in perioada CRACIUNULUI, conform datelor culese de Antena3. ro.

Dana Rogoz este insarcinata pentru a doua oara

Dana Rogoz a primit anul acesta cel mai frumos cadou, in avans, de la Mos Craciun. Vedeta a anuntat ieri ca este insarcinata pentru a doua oara si urmeaza sa devina mama de fetita.

Presedintele Klaus Iohannis depunde juramantul pentru cel de-al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

Klaus Iohannis depunde juramantul pentru cel de-al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Agerpres. ro.

Presedintele Iohannis depune sambata juramantul pentru cel de-al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis depune juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat, sambata, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, potrivit Agerpres. Sedinta solemna comuna a Parlamentului consacrata ceremonialului de depunere a juramantului de investire in functia de presedinte al Romaniei va avea loc la ora 14,00.

Care este starea de sanatate a lui Florin Salam, dupa ce a fost internat in SUA. Imaginea care spune tot

Florin Salam a avut o aparitie neasteptata, dupa ce cu doar cateva saptamani in urma a fost confirmat de catre familia sa ca a fost internat in SUA. Cantaretul de muzica de petrecere a decis sa le arate tuturor cum se simte, in momentul de fata, dar si ce face cu putin timp inainte de .

Care este diferenta dintre bicarbonatul de sodiu si praful de copt. Greseala pe care o fac multe gospodine

In aceasta perioada din an gospodinele pregatesc tot felul de bunatati si incearca sa pregateasca cat mai multe mancaruri, care mai de care, mai apetisante. Obiceliul romanesc este ca de Craciun sa avem masa plina cu de toate. Care este diferenta dintre bicarbonatul de sodiu si praful de copt Multe din produsele de Craciun sunt .

Ce condimente trebuie sa pui neaparat in sarmale pentru a fi delicioase. Indiferent daca sunt de post sau cu carne!

Ce-i drept, nu exista sarbatoare fara ca sarmalele sa nu fie ridicate la rang de arta, asadar orice gospodina trebuie sa stie care este secretul lor. Considerate a fi traditionale romanesti, sarmalele provin, de fapt, din bucataria turceasca. Indiferent de originea lor insa, sarmalele sunt apreciate de romani la fiecare ospat, iar perioada Craciunului nu .

Program Carrefour de Sarbatori. Orarul complet pentru zilele de 24, 25 si 26 decembrie

Pana in data de 23 decembrie, lantul de supermarketuri Carrefour va avea un program de functionare normal, iar in Ajunul Craciunului magazinele vor fi deschise incepand cu ora 07. 00 pana la 18. Iata care este programul hipermarketului Carrefour in perioada imediat urmatoare. Programul complet al magazinului Carrefour de Sarbatori Febra cumparaturilor atinge cote paroxistice in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2667 seconds )