Libnet.ro
UNICEF

20:00

Secretul celui mai bun piure de cartofi. E reteta de bucatar cu stele Michelin

Playtech Playtech,
Secretul celui mai bun piure de cartofi. E reteta de bucatar cu stele Michelin

Langa vita, langa rata, alaturi de o salata, fie cu cartofi zdrobiti sau dat prin sita pentru a avea o textura similara cu cea a unei creme fine, piureul de cartofi este poate cea mai accesata varianta atunci cand vine vorba de garnituri. Chiar si asa, de la gospodine si pana la bucatari, piureul de . continuă pe Playtech

Secretele celui mai bun piure de cartofi din lume. Cheful a primit stele Michelin pentru acest preparat

Piureul de cartofi pare unul dintre cele mai banale preparate din lume, insa un chef francez a reusit sa-l transforme intr-o opera de arta, pentru care a primit stele Michelin. Cei care au gustat din piureul lui Joel Robuchon au spus ca nu exista cale de intoarce la ceea ce stiau pana atunci.

Misterele celui mai adanc lac de pe planeta. Legenda unor aparitii misterioase

Lacul Baikal, situat in sudul Siberiei, inima Rusiei, este cea mai mare rezerva de apa dulce din lume, fiind, de asemenea, si cel mai adanc lac de pe Glob. Baikal este si unul dintre cele mai vechi lacuri din lume, cu aproximativ 20-25 de milioane de ani de existenta. in plus, lacul contine si o .

Mirel Radoi, atacat dur de cel mai bun antrenor din Romania. Ce i-a transmis Dan Petrescu

Creste presiunea pe Mirel Radoi, dupa rezultatele foarte slabe inregistrate in startul mandatului. Au fost trei esecuri consecutive pe care le-a suferit echipa nationala. Cea mai dureroasa dintre ele in fata Islandei, rezultat care inseamna si iesirea din cursa pentru Euro 2020. Plus esecurile din Liga Natiunilor, printre care un 0-4 rusinos in Norvegia. Criticat .

Reteta celui mai gustos preparat. Cum faci mujdeiul perfect, un sos din trei ingrediente

Cel mai simplu sos, care da savoare multor preparate culinare, se prepara rapid. Mujdeiul, nelipsit in bucataria romaneasca, se face rapid cu doar 3 ingrediente. Reteta deliciosului preparat o regasim la Radu Anton Roman, regretatul gastronom, in lucrarea gastronomiei romanesti Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

VIDEO Povestea celui mai vechi baraj al raului Strei. Lacul de acumulare infiintat pentru Uzinele de fier din Calan

Barajul primului lac de acumulare infiintat pe raul Strei, pentru a alimenta Uzinele de Fier de la Calan, se numara printre cele mai vechi din Romania si ar putea fi inclus pe lista monumentelor istorice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )