Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tanarul din Gorj care a invatat agricultura de pe internet si acum e milionar din afaceri cu legume

Playtech Playtech,
Tanarul din Gorj care a invatat agricultura de pe internet si acum e milionar din afaceri cu legume

Sase ani atat i-a luat unui tanar din comuna Balesti, judetul Gorj, sa puna pe picioare o afacere in agricultura. Creste legume in solarii pe care le vinde la piata si catre magazinele din Targu Jiu. O afacere care prospera, noteaza cotidianul Adevarul. Laurentiu cultiva salata, castraveti, ceapa si rosii. Se pregateste ca peste [] . continuă pe Playtech

Tanarul din Buzau care si-a incendiat fosta prietena, arestat pentru 30 de zile pentru omor calificat

Tanarul in varsta de 21 de ani retinut sambata dupa ce a provocat un incendiu intr-un apartament din municipiul Buzau, in urma caruia fosta sa prietena a fost carbonizata, a primit duminica din partea ma.

Criminalul din Brasov, care si-a ucis sotia si cei doi copii, a atacat cu apel sentinta de inchisoare pe viata

Criminalul din Brasov, care si-a ucis familia in martie anul trecut, pe sotia si pe cei doi copii ai sai, a atacat cu apel sentinta de inchisoare pe viata data de Tribunalul pentru Minori si Familie.

A sunat la numarul doctorului din Arad care l-a operat si i-a cerut o noua programare. Medicul a pus o conditie, dar nu i s-a parut nimic suspect atunci. Dupa cateva zile, a inteles ce i se intamplase

A sunat la numarul doctorului din Arad care l-a operat si i-a cerut o noua programare. Medicul a pus o conditie, dar nu i s-a parut nimic suspect atunci. Dupa cateva zile, a inteles ce i se intamplase.

Ce a aparut la usa Valentinei, fata din Buzau care a ars in incendiu. Toti tinerii au hotarat sa faca asta - VIDEO

Buzoienii sunt profund impresionati de drama Valentinei, tanara care ar fi fost incendiata cu benzina de fostul iubit Cosmin Dan, un tanar rebel de doar 21 de ani. Tinerii au simtit nevoia sa-i aduca.

DIETA. Schimbarea din alimentatie care te scapa de 20 de kilograme

Vrei sa scapi de niste calorii fara prea mare bataie de cap? Ce zici de o schimbare a dietei care sa te ajute sa scazi aportul de calorii si care nu necesita sa-ti pierzi timpul la sala. Vorbim.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )